2777
2789
عنوان

پیام دادن به اکسم کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما از پریروز قهریم به هر بهونه ی پیام میدم جوابمو نمیده

من نمیفهمم واقعا چرا شماها باید پیگیر باشین؟ مگه منطقیش این نیست که مرد پیگیر باشه؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
۲ ماهی میشه اصلأ نمی‌دونم چی بگم فقط می‌دونم نیاز دارم باهاش حرف بزنم

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بهش پیام بدی ی نوشته خطاب بهش بنویس تو پیوی خودت 

هر چی از ذهنت رد شد بنویس 

تمام حرفای تو دلتو بنویس 

ببین ب کجا ختم میشه اون نوشته 

ب دوست داشتنش؟یا تنفر؟

بعد تصمیم بگیر

من نمیفهمم واقعا چرا شماها باید پیگیر باشین؟ مگه منطقیش این نیست که مرد پیگیر باشه؟

خخخ اون حضوری پیگیر میشه من رو نمیدم همین میام خونه پیام دادنم شرو میشه الانم کلی پیام دادم بش حرف زدم اف شد  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
خخخ اون حضوری پیگیر میشه من رو نمیدم همین میام خونه پیام دادنم شرو میشه الانم کلی پیام دادم بش حرف ز ...

بزار کلا اون تلاش کنه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بهش پیام بدی ی نوشته خطاب بهش بنویس تو پیوی خودت هر چی از ذهنت رد شد بنوی ...

اگرم خواستی پیام بدی و نمیدونستی چی بگیو  کمک خواستی درخواست بده بم

ی مشاور اومد تو مدرسمون و قسمتی از حرفاش گفت ک دخترا با حرف خام میشن پسرا با قیافه . با  پیام دادن بهش و حرف زدن باهاش فقط ی فرصت دوباره بهش میدی ک خامت کنه و وارد زندگیت شه و دوباره ولت کنه.

اخه هی استوری چس ناله می‌زاره🤕

پس تاثیر استوریاس ک حال الانت اینه 

استوریاشو نبین ک احساسی نشی

خودت تصمیم بگیر ک میخوایش یا نه 

من بعد از دو سال کات دیدم هنوز میخوامش...

دیدم اون اگه کاریم نکنه من میخوامش

ولی تو هنوز ی گوشه از دلت جا مونده پیشش 

باید کلا قطع ارتباط کنی ک بفهمی چند چندی با خودت

بدبختیم اینه همسایه ای همش جلو چششمه

چقد روزایی ک میگدرونی شبیه گذشته ی خودمه💔

میفهممت عمیقا 

ولی سعی کن رد نشی از سمتش .نبینیش .

ک بتونی خودت تصمیم بگیری

ن اتفاقای دورو بر احساساتتو تحت تاثیر قرار بدن