2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4506 بازدید | 186 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین تو خودتم اشتباه کردی نباید با مشاور صمیمی شی، اگه میخوای با خمین ادامه بدی از این به بعد جدی باش و به کسی هم اعتماد نکن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من برا کنکورم بیشتراز ۱۰ تا مشاور عوض کردم..اینو بهت بگم همه مشاور های مرد با دانش اموزها لاس میزنن ...

😂عاشق مشاور شدی!؟

والا من نمیدونم یعنی اصلا برام مهم نیست که چه برخوردی داره و فقط تنها چیزی ک برام مهمه که منظوری روی من نداشته باشه و نظر نداشته باشه همین،ولی ترسیدم چون دختره میگفت کارش همینه و در اخرم به همه دانش اموزاش پیشنهاد میده

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
این همه بچه روستا چطور میارن پس میری تو شریف و بهشتی این همه بچه شهرستانی بی بضاعت اومده

این چیزی که شما میگین تا سال 1401 بوده که کنکور عمومی هم داشته قبولی راحت بوده نه حالا که تاثیر معدل 60 درصده و تو یکماه بچها باید 23 امتحان بدن 

ببین همیشه ی نفر مقصر نیست و اگه اتفاقی افتاده و به فرض اون آقا نخ داده باشه اون دانش آموزم نخ رو گر ...

آره البته منکه مدل حرف زدنشو نگفتم

😂عاشق مشاور شدی!؟والا من نمیدونم یعنی اصلا برام مهم نیست که چه برخوردی داره و فقط تنها چیزی ک برام ...

مطمئنی دختره راست میگه اصلا؟ دختره رو میشناسی؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حالا که این حرفارم زدی به نظرم کلا بلاک کن و مشاورتو عوض کن . دیگم سعی کن خودتو وارد حاشیه نکنی و فک ...

من این حرفا رو زده باشم اون به کتفشم نیست واقعا

چون بهم گفت بخواب فردا برنامتو اجرا کن

مسائل شخصی رو فقط باید به مشاور قابل اعتماد و اونم بعد شناخت گفت تازه به نظرم بهتره به مشاور خانوم گ ...

نه من اونقدری مسائل شخصی اینا ک نمیگم این آقا مشاور تحصیلیه و من فقط چیزهایی که به درسم مربوط میشد رو باهاش در میون میذارم مثلا چرا ذهنم درگیره چرا درس نخوندم یا امروز خیلی خوب و اوکی بود یا پرانرژیم و اینحرفا

خودم مشاور بالینی خانوم دارم که اگر لازم باشه چیزی رو مطرح کنم

مشاور خانم بگیر،باور کن راحت تر پیش میری،بعدم به این چیزا نیست خودت باید تلاش کنی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

😂عاشق مشاور شدی!؟والا من نمیدونم یعنی اصلا برام مهم نیست که چه برخوردی داره و فقط تنها چیزی ک برام ...

بیخیال نهایت مبخواد اخرسر پیشنهاد بده دیگه بعد کنکور بلاکش کن

فعلا فقط رو برنامه تمرکز کن چیزی تا کنکور نمونده

من این حرفا رو زده باشم اون به کتفشم نیست واقعاچون بهم گفت بخواب فردا برنامتو اجرا کن

حالا هست یا نیست وقتی خودت اذیتی عوضش کن 

همین الان یه روزت رو به خاطرش از دست دادی همین روزو میذاشتی یه مشاور دیگه پیدا میکردی

اگر فکر میکنی از لحاظ برنامه مشاور خوبیه واینا تا حرکتی که باعث. اذیت شدنت نزده ازش جدا نشو اگر هم ک ...

آره میخوام همینکار رو کنم