2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم قشنگیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نونا در وا کن مویوم پشت در وا کن مویومراستی نونا که خونده نمیشه؟(نون +آ)

نه عزیز جدا جدا خوانده نمیشه

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

اسمه خودشه بابا.الان همه میگفتن خوب نیست حالا که فهمیدن اسمدخودشه همه میگن قشنگه عزیزم

اره اسم عجیبیه من خودم کسی رو به این اسم ندیدم

من اسمم یه اسم مذهبیه اما من دوست داشتم اسمم چیز دیگه ای باشه

من همه اسم هارو دوست دارم . یعنی اسمی نیست که بگم باهاش مشکل دارم .مطمعنن اسم شما هم زیباست اینطور فکر نکنید 

اسم خودمم رو هم دوست دارم . امروز جایی برای ثبت نام رفته بودم اسممو که پرسیدن گفتم واکنش عجیبی نشون دادن برای همین پرسیدم اینجا  

من همه اسم هارو دوست دارم . یعنی اسمی نیست که بگم باهاش مشکل دارم .مطمعنن اسم شما هم زیباست اینطور ف ...

مهم اینه که خودت دوستش داری حتما تا حالا نشنیده تعجب کرده منم نشنیدم تا حالا اما زیباست

مهم اینه که خودت دوستش داری حتما تا حالا نشنیده تعجب کرده منم نشنیدم تا حالا اما زیباست

قربونتون