2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 107 پست
اسی همسرتو دلسرد کردی نسبت به خودت حالا ببین چجوری نادیده ات میگیره خدا کنه خیانت نکنه بهت انتقام بگ ...

گفت زن میگیرم نمیخامت دیگه باهام حرف نمیزنه محل نمیده پیشم نمیخابه

درسته من همیشه به بچه فکر میکنم مثل یشیم تو خانم قاضی ولی کاش مردا هم فکر آیندهٔ بچشون بودن

خودمم یه تجربه نزدیک داشتم واسع همین گفتم 

خیلی سخته آدم گیر میکنه بین عذاب وجدانش و حرص و طمعش ، گاهی وجدان نمیتونه طمع رو شکست بده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته میشه ولی خب باید تو هم اعتمادشو جلب کنی...شاید سنت کمه اگر سنت کمه براش قابل قبولتره اینکار

الان زنا میگن اعتماد شو جلب کن 

شوهرتون خیانت کنه هم اینقدر اسون میگین اشکال نداره پیش میاد اعتماد مو جلب میکنه؟؟؟ 

خیانت کار انسان های پست فطرت و بد ذاته و اون ادم حقشه هرچی سرش بیاد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من قبول دارم اشتباه کردم و با این عنوان که دوست اجتماعی باشیم رفیق باشیم خانما گول میخورن متاسفانه

و بدتر اینکه آدم بعد یه اشتباه وسوسه میشه دوباره انجامش بده البته من منظورم چته ها کار بیشتری انجام ندادم 

ولی خب گاهی این افکار میاد تو ذهنم که دوباره برم چت کنم انگار مزه اش میره زیر زبون آدم

ببین فعلا سعی نکن متقاعدش کنی که ببخشدت، یه مدت هرچی میگه انجام بده بعد یه مدت بذار آتیشش خاموش بشه بعد کم کم بهش نزدیک شو از دلش در بیار البته باید سرت به سنگ بخوره وگرنه فردا اون یادش رفت دوباره تو برنداری چت کنی 

اسی فک کنم من درکت میکنم متاهلم و یک ماهه تو یه چت هستم عکسم فرستادم حتی چقد خرمخداروشکر تاپیکت رو د ...

خودتو اینطوری اروم میکنی که بقیه هم خیانت میکنن!!! 

نمیدونم چطور شماها که خیانت میکنین میتونین زندگی کنین 

برام قفله 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

و بدتر اینکه آدم بعد یه اشتباه وسوسه میشه دوباره انجامش بده البته من منظورم چته ها کار بیشتری انجام ...

خیانت خیانته چت یا حتی فکر به یکی دیگه 

چرا با گفتن فق چته دارین از زشتی کار کم میکنین 

و بدتر اینکه آدم بعد یه اشتباه وسوسه میشه دوباره انجامش بده البته من منظورم چته ها کار بیشتری انجام ...

من بمیرمم دیگه اینکارو نمیکنم داشتم خودکشی میکردم مامانم نداشت روز و شب نداشتم

خودمم یه تجربه نزدیک داشتم واسع همین گفتم خیلی سخته آدم گیر میکنه بین عذاب وجدانش و حرص و طمعش ، گاه ...

روحیه زن خیلی حساسه من مجردم فکر میکنم اگه یک بار بهم بی توجهی یا کم محلی کنه من هم اون روز از یک مرد دیگه توجه ببینم چی میشه?!

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

این کار اشتباه محضهشما ک اون آدمو نمیشناسید... اگه خلاف کار بود.فرض کنیم یه کاری کردهبه جایی زنگ بزن ...

آره دیگ هیچ جوره نمیشه ب اعتماد کرد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خودتو اینطوری اروم میکنی که بقیه هم خیانت میکنن!!! نمیدونم چطور شماها که خیانت میکنین میتونین زندگی ...

اگه میخواستم آروم کنم که ابراز پشیمونی نمیکردم 

این فقط یه حقیقت بود که گفتم 

بعدشم الان با این حجم از ارتباط تو دنیای مجازی که به واسطه کار مجبوری با انواع اقایون چت یا صحبت کنی معلومه که زمینه خیانت فراهمه

صلواتی برای ظهور