2777
2789

۳ساله خونه خودمونیم داشتم‌درس میخوندم شوهرم‌میگه بعد درست زود اقدام کنیم من بچه میخوام 

طبقه بالای مادرشوهرمیم  پول و طلا هم داریم میتونیم تو منطقه پایین خونه بخریم ولی شوهرم میگه یه بار میخرم تو محله قشنگ‌میخرم 

منم به شوهرم‌گفتم که من شرایطی دارم که هردیقه و ثانیه مادرت نیاد یا من بچه نمیدم پایین اونم قبول کرده 

ولی از طرفی خجالت میکشم تو فامیل ما دخترا بعد ۳۰ تازه تازه ازدواج میکنن من الان۲۵مامان بشم بهم می‌خندن خجالت میکشم یه‌جورایی🥲🥲🥲نظر شما چیه

من ۲۵ هستم و پسرم ۳ سالشه،  بستگی به خود آدم داره مثلا من در خودم دیدم که مادر بشم و از پسش بر بیام

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالت که نداره ببین هدف و نظر خودت چیه

من ۲۳ ام گاهی دلم بچه میخواد ولی رفیق هم دارم ۲۸ سالشه و هیچ برنامه ای نداره واسه بچه 

خودمم احتمالا نداشته باشم تازه داره بهم خوش میگذره :))

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

من ۲۵ سالمه باردارم

فامیل ماهم همینه

خونه هم داریم مشکل مالی نداریم

ولی خودم کلی کار میخواستم انجام بدم

الان هم همچنان میخوام انجام بدم 

سختیش بیشتره ولی خودم پذیرفتمش

من ۲۳ سالمه حس میکنم داره برام دیر میشه🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!