2777
2789

امروز پسرمو بخاطر سرماخوردگی بردم متخصص اطفال و گفتم هرازگاهی میگه جیش دارم میبرمش میگه ندارم بعد از بار دوم یا سوم جیش میکنه حجم ادرارش هم خوبه، احساس میکنم بعضی مواقع زور میزنه، گفت ببر پیش ارولوژییست کودکان شاید تنگی مجاری داره، خیلی نگرانم خانما 😢کسی هست بچه ش اینجوری شده باشه؟ پسرم 4 سالشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ختنه کردم خوب شد البته همون ماههای اول تولدش فهمبدیم

آره ختنه کردم دو ماهگیش 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

من پارسال پسرمو عمل کردیم 

یه عمل کوتاه و سرپاییه 

نگرانی نداره 

ببرش وگرنه دچار عفونت مثانه میشه 

تنگی مجرا باعث میشه ادرار کامل خارج نشه و برگرده به مثانه و این برگشت برای مثانه و کلیه خطرناکه 

تا زوده ببرش اورولوژیست

من اهواز هستم پسرم رو دکتر شهبازیان عمل کرد 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من پارسال پسرمو عمل کردیم یه عمل کوتاه و سرپاییه نگرانی نداره ببرش وگرنه دچار عفونت مثانه میشه تنگی ...

انشالله همین هفته میبرم ما کرمانیم

علائم پسر شما چی بود

انشالله همین هفته میبرم ما کرمانیمعلائم پسر شما چی بود

تکرار ادرار و کامل تخلیه نشدن 

شکم دردهای گاه و بیگاه 

ازمایش و سنوگرافی مشخص کرد که تنگی داره و مقداری هم دچار عفونت مثانه شده 

یه ورق سفکسیم بهش داد مرتب مصرف کرد بعد اینکه عفونت برطرف شد عملش کرد 

اصلا نگران نباش بیهوشش میکنن و یه برش کوتاه زیرِ آلت همون قسمتی که ادرار خارج میشه میزنن و در نهایت دوتا بخیه میخوره که دکتر برا پسرم جذبی زده بود خودشون افتادن 

اما تا مدت ها باید با پماد چربش کنی که دوباره دچار چسبندگی نشه 

منم خیلی مضطرب بودم اما دکتر بهم قول داد که جای نگرانی نداره و خدا خیرش بده. برا پسرم سنگ تمام گذاشت تو اتاق عمل کلی با پسرم شوخی کرده بودن و ترسشو ریختن 

چیزی نیست عزیزم عمل سبکیه

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

تکرار ادرار و کامل تخلیه نشدن شکم دردهای گاه و بیگاه ازمایش و سنوگرافی مشخص کرد که تنگی داره و مقدار ...

پسر منم شکم درد داره ولی یبوست هم هست نفخش بوی تند داره وقتی شربت یبوست بهش میدم خوب میشه،ادرارش هم قطره قطره نیست، با این حال چون نگرانم میبرمش حتما دعا کنین مشکلی نباشه ممنون میشم

تکرار ادرار و کامل تخلیه نشدن شکم دردهای گاه و بیگاه ازمایش و سنوگرافی مشخص کرد که تنگی داره و مقدار ...

شما پسرتون چند سالشه

پسر منم شکم درد داره ولی یبوست هم هست نفخش بوی تند داره وقتی شربت یبوست بهش میدم خوب میشه،ادرارش هم ...

انشالله که چیزیش نیست نگرانی بیمورد نداشته باش 😘

اگرم مجرا بسته یا تنگ بود بازم نگران نباش به خیر میگذره عزیزم😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

انشالله که چیزیش نیست نگرانی بیمورد نداشته باش 😘اگرم مجرا بسته یا تنگ بود بازم نگران نباش به خیر می ...

توکل به خدا، این چند وقت همش مریض بوده بچه م یا دارو برا تب و ویروس خورده یا برا یبوست و دل‌درد،وزن کم کرده امشبم که اینجوری، ممنون از راهنماییت عزیزم