2777
2789

چه دعایی کردید که خدا جوابتونو داد؟ بهم بگید خیلی ضروریه 😭

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

هیچوت ناامید نشدم

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره مستاجر بودیم 

یبار دلم بدجور شکست و با حضرت زهرا(س) مدل مادر دختری درد دل کردم 

و واقعا به یک ماه نرسید خونه خریدیم 

البته نه اینکه یهو پول خونه رو یهو بذارن بغلمون نه 

مشکلاتی بود که اونا حل شد 

من هر چی دارم از کرم و نگاه حضرت زهرا (س) به زندگیمه 

متوسل شو به مادرمون و باهاش درد دل کن حتما گره از مشکلت برداشته میشه 

ببین من تمام زندگیم زجر بوده تو زجرها یه موقع دعام مستجاب شده زجر کمتر شده ولی نشده ورق برگرده و خوش ...

مشکل کوچولوت چیه 

درک میکنم منم از این دکتر تو اون دکترم 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
ببین من تمام زندگیم زجر بوده تو زجرها یه موقع دعام مستجاب شده زجر کمتر شده ولی نشده ورق برگرده و خوش ...

خدارو برای همون کم شدن رنج شکر کن استغفار و صلوات و بسم الله یامهدی ادرکنی 

این ذکر هارو بگو

ماشاالله لاهول ولاقوه الا بلاه العلی والعظیم 

این هارو بگو و هیچ وقت نا امید نباش هیچ وقت

آره مستاجر بودیم یبار دلم بدجور شکست و با حضرت زهرا(س) مدل مادر دختری درد دل کردم و واقعا به یک ماه ...

چقد دلت پاکه التماس دعا دارم لطفا دعا کن تو کارم موفق باشم بتونم راحت خونه بخرم 

چقد دلت پاکه التماس دعا دارم لطفا دعا کن تو کارم موفق باشم بتونم راحت خونه بخرم

آخ عزیزم 😭😭😭

من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی واقعا نمی‌دونم چرا همیشه مورد لطف این خاندان هستم و همیشه گره از مشکلم برداشتن 

اما چشم حتما دوباره که دلم گرفت و خواستم خلوت مادر دختری داشته باشم مطمئنا یادت میکنم و برات دعا میکنم 

انشالله همیشه موفق باشی عزیزم ❤️ 🌹 

بعد چن ماه دعا و نذر و‌...بهش رسیدم

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

انشالله تنش سلامت و سالم باشه

آره مستاجر بودیم یبار دلم بدجور شکست و با حضرت زهرا(س) مدل مادر دختری درد دل کردم و واقعا به یک ماه ...

تو واسم دعا کن😭❤️خیلی احتیاج دارم

آخ عزیزم 😭😭😭من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی واقعا نمی‌دونم چرا همیشه مورد لطف این خاندان هستم و همیشه ...

مرسی عزیز دلم فعلا هفته سوم روضه حضرت مسلم هستم خدا به همه کمک کنه چون من دیگه سختی زیاد کشیدم پناه بردم به خودش