2777
2789
عنوان

میشه همزمان از شوهرم مهریه و نفقه و ترک انفاق شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 65 پست
دور از جان چرا کاش نمیرفتی؟

اشتباه بزرگی کردم ما قهر بودیم همسرم نیومد دنبالم بهم گفتن اینکارو کن اونم لج کرد گفت مهریه ببخش بیا زندگی کن من خانوادم نزاشتن اینکارو کنم الان دارم جدا میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرکی از اینکه بیرونتون کرده دارید؟

خونه اجاره رو‌پس داده ولی اولین شبی که خواستم برم تو خونه یکی از همسایه هامون زن و شوهری بود فهمیدن شوهرم چکار کرده باهام حرف زدن

و روز آخری که خونه خودم بودم شوهرم چهار نفر از فامیل خودش همراه یکی از فامیلای من و پدر و مادرم اونجا بودن و شوهرم به زور خواست من از خونه برم

یعنی شاهد دارم ، اون شاهد ها هم همسرم اون شب آورده بود که منو راضی کنن از خونه برم

خونه اجاره رو‌پس داده ولی اولین شبی که خواستم برم تو خونه یکی از همسایه هامون زن و شوهری بود فهمیدن ...

پرسیدم باز گفت که دوتا شاهد مرد شما باهاشون صحبت کنین وقتی خواستین شکایت کنین این دوتا رو داشته باشید ک اگه یهو عدم تمکینی چیزی گرفت اونارو داشته باشید

پرسیدم عزیزم ترک انفاق و نفقه یکیه و جفتشو میتونین باهم شکایت کنین درخواست هم مهریه و هم نفقه سن بچه ...

عزیزم میشه لطفا بپرسی

با این شرایطی که من دارم نفقه رو کیفری شکایت کنم یا حقوقی؟

شرایطم دوباره مینویسم

( قصد طلاق ندارم

نفقه من و دو تا بچه هامو به اندازه کافی و سر ماه بده .

و اینکه بیرونمون کرده ۶ ماهه، تقاضای خونه برای خودم و بچه هام دارم  )

ممنونم عزیزم🌹به ظاهر همع چی تموم شده ولی برام دعا کن خدا معجزه کنه برام همسرم منصرف بشه

من از ته قلبم دعا کردم و انرژی مثبت فرستادم

ایشالله دلشون نرم میشه

حس خانومایی که دوس ندارن از همسرشون جدا بشن خوووب میفهمم

من از ته قلبم دعا کردم و انرژی مثبت فرستادمایشالله دلشون نرم میشهحس خانومایی که دوس ندارن از همسرشون ...

ممنونم  عزیزم 🌹

حالم خرابه همش گریه میکنم پیر شدم 🥺🥺🥺