2777
2789
حس میکنم جوری نکن که ناامید بشهمیخوای کم محلی کنبرای منم میتونی بگواونم اونجوری که من دلم براش تنگ م ...

آره شاید اندازه تو نباشه اما دلش تنگ هست

کلا تو بیشتر گیری روش و فکر می‌کنی اما آره اونم فکر می‌کنه بهت حتی شاید اگر عکس دونفره ای چیزی دارید مدام روش زوم میشه

آره ناراحته البته منتظر ی حرکتم از سمت توعه ولی خب آخرش غرورشو میشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب این انرژی منفی از کجا میادتا میام امیدوار شم حال خودمو خوب کردمیه گره جدید افتاد تو زندیگمت ...

کلمات قدرت دارن همین که میگی دشمنم موفق شد اینکار  کرد اونکارو کرد خودتو تسلیم انرژیای منفی کردی من هراقا دیدمت ازین حرفای نا امیدانه زدی اولین قدمت همینه که باید اینا درست شه

گره هایی که تو کارات میوفتن چیان توضیح بله یکی دو موردشو

چون دعا روی کسی که خودش بدونه دعا داره قدرت قبلو نداره

آره شاید اندازه تو نباشه اما دلش تنگ هستکلا تو بیشتر گیری روش و فکر می‌کنی اما آره اونم فکر می‌کنه ب ...

من نمیخوام حرکت کنم چون پرروعه ولی خب تقصیر من بود این مشکل 😑

نمیدونم واقعا...

از اینکه پیشش برم ناامید شده هیچ؟ چون کم محلی کردم یکم

کلمات قدرت دارن همین که میگی دشمنم موفق شد اینکار کرد اونکارو کرد خودتو تسلیم انرژیای منفی کردی من ...

عزیزم گره هام اینه که من یه چیز میخوام بدست بیارم خیلی براش تلاش میکردم

همش افکارواقعی درمورد اینده بذهنم میاد که مثلا اگه موفق شدم رو دشمنم تاثیر میزاره اون بخاطر من خوشبخت و فلان این افکار مثل مانع مثل سد عمل میکنه یکی نیست که دوسه تا ازین فکرا تو مغزم برام اومد

همش میگم چرا بقیه ازبن فکرا به مغزشون رسوخ نکرد واسه من یکی وسوسه میکنه تو ذهنم تو مغزم هرچقد با خودم حرف زدم درست نشد

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭