2777
2789
عنوان

تاحالا اطرافتون همچین ادمی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 54 پست
عزیزم توضیحش زیاده هیچکی به خاطر مد اینکارو نمیکنهروحش بیماره که با این خطا دنبال توجه بقیه اساین خط ...

ممکنه درخواست کمک باشه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش واسه درمان شون تلاش کنن نه تنها خودشون اذیتن بلکه اطرافیانشونم عذاب میدن

اینجور افراد هیچ بینشی به بیماریشون ندارند و اصلا معتقد نیستن بیمارن که بخوان برای درمان اقدام کنن

ممکنه درخواست کمک باشه

نه اینطور نیست بارها صحبت کردم باهاش پیشنهادای مختلف دادم پیش تراپیست گفتم بریم اگه من حرفاتو نمیفهمم نمیخواد مشخصه بهونه میاره ، میگی مثلا چرا خط انداختی؟ حالم بد بود چون فلانی با فلانی دوست شد من ایگنور شدم

یا کارای دیگه ای که گفتم تو تاپیک

اینجور افراد هیچ بینشی به بیماریشون ندارند و اصلا معتقد نیستن بیمارن که بخوان برای درمان اقدام کنن

دقیقاااا ، بعد تو بگی عادی نیست رفتارات هم بهشون بر میخوره و جوگیر میشن دوباره 

نه اینطور نیست بارها صحبت کردم باهاش پیشنهادای مختلف دادم پیش تراپیست گفتم بریم اگه من حرفاتو نمیفهم ...

میدونم میشناسم این مدل ادمهارو 

ارزش اینکه فک کنی و براش تاپیک بزنی و نصیحت کنی نداره وقت هدر نده.

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
چی کار می کنه محلش نذارید ؟

فک کنید توی جمع بزنه زیر گریه و پشت سرتون شمارو یه رفیق بی وجدان جلوه میده و از این قبیل رفتارها و دوباره عکس خطخطی فرستادن و پنیک شدم و فلان و یجوری که بخواد به شما عذاب وجدان بده

عزیزم شاید اون دلیل برای شما کوچیک باشه برای اون فرد بزرگ اگر نوجوان هست دنبال جلب توجه هم هست و افسردگی واقعا ممکنه داشته باشه اما با توجه به دلایلی که آوردین دنبال محبت و تایید هست و اینجوری بروز کرده 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

عزیزم شاید اون دلیل برای شما کوچیک باشه برای اون فرد بزرگ اگر نوجوان هست دنبال جلب توجه هم هست و افس ...

بله متوجهم و من هیچوقت نیومدم بهش بگم مثلا این دلیل مسخره ایه

سعی کردم راهکار بدم و کمک کنم

نمیخواد و ناله هاشم پیش منه

وقتی میگم نمیخواد یه بهونه هایی میاره که واضحه نمیخواد

من دارم اذیت میشم از ارتباط با این آدم و انگار نه راه پس دارم نه پیش