2777
2789
عنوان

تاحالا اطرافتون همچین ادمی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا تشنه توجه بودن از تروماهای کودکی میاد

متوجهم ولی وقتی باهاش صحبت میکنی دلایلی که بهت میده مثل چیزایی که گفتم ، میگی اوکی بیا بریم تراپیست بگو چیت کمه؟ چی باعث میشه ناراحت باشی هم نمیاد ، این رفتاراش بیشتر تو جمعن که بخواد ادای حال بدا رو ذر بیاره ، من تا یه جایی خب وظیفه دارم دیگه بیشتر از این به عنوان دوست هم وظیفم نیست هم اذیت میشم

متوجهم ولی وقتی باهاش صحبت میکنی دلایلی که بهت میده مثل چیزایی که گفتم ، میگی اوکی بیا بریم تراپیست ...

ازه خب وظیفت نیست

اونم تا خودش نخواد کمک نمیگیره

اینجور ادم ها روان تمام اطرافیان هم خراب میکنن

خط انداختن روی دست یه نوع افسردگیهربطی هم به دلیلش ندارهو اتفاقا جدی هست

یه زمانی مد بود همه خط داشتن رو دستاشون باهاش استوری میذاشتن

اونی که اینکارو میکنه خوب میدونه نمیمیره

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
ازه خب وظیفت نیستاونم تا خودش نخواد کمک نمیگیرهاینجور ادم ها روان تمام اطرافیان هم خراب میکنن

من چی بگم خواهرم اینطوریه

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

با اینکه ابیات جالبی نداری شما ولی خیلی لوس و جوگیره در یک کلام مفلوک مشخصه کمبود توجه داره یکم نصیح ...

با اینکه ادبیات من به شما ارتباطی نداره اینکارا رو کردم جواب نداده.

یه زمانی مد بود همه خط داشتن رو دستاشون باهاش استوری میذاشتناونی که اینکارو میکنه خوب میدونه نمیمیره

عزیزم توضیحش زیاده 

هیچکی به خاطر مد اینکارو نمیکنه

روحش بیماره که با این خطا دنبال توجه بقیه اس

این خط ها ربطی به خودکشی نداره