2777
2789
عنوان

کیا مواقعی که نباید بخندم میخندن

162 بازدید | 31 پست

مواقعی که نباید بخندم خندم میگیره 

مثلاً یکی داره راجب یه اتفاق بد حرف میزنم من واقعا ناراحتما ولی جلو خنده مو نمیتونم بگیرم. 

چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر من رفتیم دکتر  گواهی بگیریم  مدرسه نرفته بود 

مریض شده بود ولی اون روز نرفته بود دکتر

خودش خوب شده بود

معاون گفته بود گواهی میخام رفته بودیم بگیریم

همش لو میداد 

ریز میخندید

العان دکتر هم فکر میکنه حالش خوبه

نمیدونه که حالش تو خونه خوب شد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من🤣🤣🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

وسط دعوا🥴

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سر کلاس استاد تپق زد یه حرفی رو یجوری گف ک معنی خیلی زشتی داشت 

من تنها کسی بددم ک پهن وسط کلاس بودم هرکاری کردم نتونستم نخندم دیگ استادم خنده اش گرفت ختم بخیر شد 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

منم همینم

یکی داره تعریف میکنه رفته زیر تریلی من:😂

وقتی هم خجالت میکشم نیشم باز میشه عمیققققق

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

وای من یادمه دوران مدرسه وقتی با اون معلم سختگیر کلاس داشتم همش دوست داشتم بخندم. نمیدونم چرا تو کلاس اون همه چی برام خنده دار میشد😅

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن...