2777
2789
عنوان

دلم میخاد باز برم سونو

236 بازدید | 18 پست

طبق پریودیم تو 5هفته و دوروز رفتم که سونو تشخیص داد شش هفتمه و صدای قلبش رو گذاشت فردا طبق سونو میشه 8هفتم دکتر نوبت بعدی رو داده واسه 30دی ولی من دل تو دلم نیست باز برم سونو به نظرتون برم دکتر یا صبر کنم رو تاریخی که داده برم امروز خ نفخ میکنم همش میگم یعنی سالمه 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نرو وسواس رو سونو اصلا خوب نیست خودتو مشغول کن

میدونی شیاف پروژسترونم که میزنم هی میگم اگه چیزی باشه لکه بینی چیزی باشه من نمیفهمم به خاطره این شیافه

مبارکه،به سلامتی بغل بگیری،‌وایسا همون موقه میری،حالا حالاه باید سونو بدی🥰🥰🥰

مرسی عزیزم اره ولی تا سه ماهه بشه جاش سفت بشه من دیوونه میشم

میدونی شیاف پروژسترونم که میزنم هی میگم اگه چیزی باشه لکه بینی چیزی باشه من نمیفهمم به خاطره این شیا ...

فکر داغونتدمیکنه الان مشکلت شیافه دوماه ذیگه رشدش چهاماه دیگه لگداش بعدش زایمان بعدش سیسمونی

شل بگیر

خدایا شکرت
نه نرو وسواس رو سونو اصلا خوب نیست خودتو مشغول کن

نفخم که امروز دارم دیگه بدتر استرس میده یکمم بس تجربه ام

صبر کن سر وقتش ، سونو رفتن زیاد هم ضرر داره برای جوجه . ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فکر داغونتدمیکنه الان مشکلت شیافه دوماه ذیگه رشدش چهاماه دیگه لگداش بعدش زایمان بعدش سیسمونیشل بگیر

صبر کن سر وقتش ، سونو رفتن زیاد هم ضرر داره برای جوجه . ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی

انشالله ممنون عزیزم