2777
2789
عنوان

خیییییلی فوووووری

179 بازدید | 10 پست

شوهرم از طرف کارش ویلا میگیرن هراز گاهی میرن.شب میمونن.این دفعه می‌گفت دلم نمیاد بچه هام تنها بمونم و هی دل و بی دل میکرد مث اینکه عذاب وجدان داشته باشه..هر دفعه اینطوری نبود سریع می‌رفت.نکه جایی دیگه رفته..😰چجوری بفهمم شبم نمیاد خونه..پسرم گفت منم ببر بعد ب من گفت جلفن نمیشه بچه ببرم.استخر هم داره ویلاشون.🤔

تو شهر خودتون ویلا میگیرن؟ اگه اره تعقیبش کن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با دوتا بچه چجوری برم آره نزدیکه

نمیتونی از یکی بخای بره دنبالش

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من با دوتا بچه چجوری برم آره نزدیکه

خب اسنپ بگیر با بچه هات برو

به نظرم میارزه با دوتا بچه هم شده بری تا آتیش دلت بخوابه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

گفت عکس می‌فرستم.اخه یک دونه ویلا هم ک نیست.منم نمی‌دونم کجا رفته

اگر کسی باشه نمیتونه بگه برن اونور عکس بفرسته؟؟؟؟ یا هنوز کسی نیومده و عکس بفرسته؟؟؟ خدا منو ببخشه ولی لطفا به این مردا اعتماد نکن اصلا شایدم شوهر تو اصلا خیلی انسان باشه و تو قید و بند چیزی و کاری نباشه الله اعلم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگر کسی باشه نمیتونه بگه برن اونور عکس بفرسته؟؟؟؟ یا هنوز کسی نیومده و عکس بفرسته؟؟؟ خدا منو ببخشه و ...

دیگه نمیذارم بره.😭یعنی زن بردن واقعا؟تاحالا چیزی ازش ندیدم

دیگه نمیذارم بره.😭یعنی زن بردن واقعا؟تاحالا چیزی ازش ندیدم

خدا داند عزیزم اینجور ک شما ترسیدی گفتم