2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیاین کمک لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 186 پست
چرا پشیمون شدین؟

چون احمق بودم

از گل پاک تر بودم بجز شوهرم با کسی حرف نزده بودم حتی

مادرشوهرم خدا ازش نگذره گفت تو میخای خونت رو دورتر از ما بگیری ک ما نزدیکت نباشیم چون مشکل داری 

منم منظورشو فهمیدم ب مامانم گفتم

مامانم پاش کرد توی ی کفش ک باید بری بگیری

ولی نباید میگرفتم اشتباه کردم

حتی اگه خراب هم بودم انقد سن پایین ازدواج کرده بودم ک نمیتونستم با کسی بجز شوهرم باشم

پس اگر پرده نداشتم هم خلاف شرع نکرده بودم

اگه نمیرفتم میگفتن ب حرفمون اهمیت نداده

ولی با رفتنم ثابت کردم ک احمق و ترسوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلد بود؟

بلدی خاصی نمیخاست ک

چراغ قوه ی گوشی زد همه چیز دیده شد

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

بچه بودیممن18 همسرم21دیوونه بازی زیاد داشتیمشما ببخش😂

خب چراغ قهوه رو که گرفت،

یه مرتبه عکس میگرفت نشونت میداد،

نقاشی برا چی بود  🤣🤣

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️       مهربون سایتم😎💫

نگاه تو ایران خیلی راجب این مسئله نمیشه مرد مقتبل و پیش بینی کرد چون بلاخره فکر پوسیده ای هست که از بچگی زمزش تو گوششون پیچیده 

یهو میبینی خونریزی نداری، طرف خودشم میخواد قبول کنه تو باکره ای ولی بخاطر پس زمینه افکاری ک تو سرش فرو کردن، اذیت میشه یا میکنه. 

بنظرم برای اینکه غرورت و حفظ کنی با اینکه کار وحشتناکی هست ولی بگیر اما ب هیچ کس نشون نده 

اگر دیدی خونی نیومد، شوهرت رفتارمناسبی نداشت، اولش بزن دهنش، دعواش کن، فهشش بده ک شک کرده، قشنگ ب غلط کردن بندازش اخرش نشون بده 

چون همه دارن احساسی میگن نگیر 

ولی شانسیه 

یکی میگفت شوهرم بعد 4 سال زندگی و 2 بچه، امشب گریه میکرد میگفت من میدونم تو پاکی ولی بخاطر این تفکر 4 ساله پس ذهنم دارم عذاب میکشم، میگفت شوهرم عرر میزد، خودشم دستشو میزاره رو قرآن ک کاری نکرده همنیجا گفت ی کاربری اینو... 

تقصیر خودشونم نیست، این ترس و فمری ک تو ذهن ما کاشتن 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
احسنت چقد ایشون با شعور و شخصیت هستن حالا همسر من بخاطر ی بیماری که داشتم چه تهمتایی بهم زد

خدایی شعورش تا خداس 

حتی یه چیزی ازش قایم کنم یا حرفی نزنم یا اصن دعوا کنم باهاش ناراحا نمیشه میگه حتما خودم یکار کردم ک تو اینجوری میکنی😂عشقه

تورو سننه؟

خب چراغ قهوه رو که گرفت،یه مرتبه عکس میگرفت نشونت میداد،نقاشی برا چی بود 🤣🤣

عزیزم حرف 13 14 سال پیشه

گوشی دوربین دار نداشت اون موقع ک

ی گوشی ساده داشت فقط چراغ قوه داشت😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

بلدی خاصی نمیخاست کچراغ قوه ی گوشی زد همه چیز دیده شد

🤢🤢🤢🤢 از کاربرای امثال شما که میان خاطرات تخت خوابشونو چیزای خصوصی خودشونو تو یه مکان عمومی اعلام میکنن متنفرم .

ریپ نزن اگه سواد داری میتونی بخونی پیاممو

نگاه تو ایران خیلی راجب این مسئله نمیشه مرد مقتبل و پیش بینی کرد چون بلاخره فکر پوسیده ای هست که از ...

آفرین چ فکر عاقلانه ای

تاریخ میزنن روی نامه و مهر

کاش یکی این راهکار رو ب من داده بود

من نگرفتم پشیمونمی بار خیلی سال پیش شوهرم گف هی نفهمیدم چطور شد شب اولمن بختطر دردش از دکتر کمک گرفت ...

لعنت بهشون من چه زجری کشیدم خدا شاهد

اونوقت همسر بی معرفتم ی کمی تو فکرم نبود بعدشم بهم کلی تهمت زد هیییی روزگار