2777
2789
عنوان

تاپیک خالم رفته خاستگاری یه افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکارتون کردن عزیزم؟اونایی که کارای غیر قانونی انجام دادن یا اعدامن یا کشورشون

ریدم به تک تکشون

سه تا از مجازهاشون سر پسر عموم رو سه سال پیش بریدن برای دزدیدن لپ تاپ و ماشین

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
قانونیاشون چون تو حرفه کاریم هر از گاهی میبینمشون ادمای بدی نیستن!ولی درسته باید برن بیرون بی مدرک ه ...

کشوری که کمبود منابع داره بهتره از هیچ کشور دیگه ای به هیچ شکلی مهاجر نپذیره. دیگه چه برسه به افغانستان

هیچ ربطی هم به نژاد پرستی نداره. نژادپرستی یعنی اول به هموطن خودت بها بدی. 

چطور برا کمک مالی میگیم مردم کشور خودمون اولویت هستن؟ حالا در شرایطی که کشور از سمت مهاجرین افغان به شدت دچار مشکل شده و همون افغانستان آب روی هیرمند سد زده، ما باید اونا رو تو کشورمون پناه بدیم؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
ریدم به تک تکشونسه تا از مجازهاشون سر پسر عموم رو سه سال پیش بریدن برای دزدیدن لپ تاپ و ماشین

وای خدا لعنتشون کنه. اینا اصلا سال ها از انسانیت و فرهنگ عقبن. چیکارشون کردن؟ انشاالله که اعدام شدن؟

درسته عزیزم👌🏽

ماهم نمیتونیم کل کشورمونو تغییر بدیم و بگیم که همشون اینجوری نیستن من هم تو مطب کار میکنم هم اژانس اجتماعی روانشناسم وضعیتشونو میدونم اونابی که راست میگن رو کمک میکنم اونایی که دروغ میگنو میخوان سرمونو شیره بمالن رده مرز میکنیم 

ولی خب طرز تفکریه که خودشون ساختن با کارهایی که کردن

البته کساییم هستن که پیاز داغ موضوع رو زیاد میکنن مثله اون کاربری که تاپیک زده 

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

وای خدا لعنتشون کنه. اینا اصلا سال ها از انسانیت و فرهنگ عقبن. چیکارشون کردن؟ انشاالله که اعدام شدن؟

عموم الزایمر داره...همسرش فوت شده....سه تا خواهرم داشت ایران نبودن...بیچاره رو کشتن و یک خونخواه نداشت بیفته دنبال کاراش....دوربین افغانها رو نزدیک باغشون زده بود....کشتن و رفتن 

نژاد پرستی واقعا کار درستی نیست... توی ترکیه هم ما ایرانیارو خیلی اذیت میکنن میدونم که میگم همشون بد ...

گلم این اسمش نژاد پرسنی نیست. یه واکنش طبیعیه که همه جای دنیا به مهاجرین حس خوبی ندارن. چون روی وطنشون عرق دارن، حس میکنن یه غریبه وارد خاکشون شده.

نژادپرستی یعنی اینکه مثلا شما یه غیرهم وطنت در یه شرایط فرهنگی و علمی و اجتماعی برابر با تو باشه اما بخاطر غیرایرانی بودن، کنار گذاشته بشه. 

کشوری که کمبود منابع داره بهتره از هیچ کشور دیگه ای به هیچ شکلی مهاجر نپذیره. دیگه چه برسه به افغانس ...

اینارو اگاهم 

کسایی که جرم جنایت میکنن تو کشورمون رو هم خودم نامه میدم مستقیم رده مرز میکنم

شاید توی این مدت ۲۰ تا خانواده افغان ما رده مرز کردیم برگردن کشور خودشون

اینایی که باعث رشد کشورمون میشه رو بهتره نگه داریم چندتا نخبه افغان توی دانشگاه مشهد داریم 

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

اینارو اگاهم کسایی که جرم جنایت میکنن تو کشورمون رو هم خودم نامه میدم مستقیم رده مرز میکنمشاید توی ا ...

ببخشید ریدم تو نخبه هاسون

نخبه های خودمون میرن این اسغالها رو نگه داریم

برن تو کشور خودشون بیشرفها

اینارو اگاهم کسایی که جرم جنایت میکنن تو کشورمون رو هم خودم نامه میدم مستقیم رده مرز میکنمشاید توی ا ...

نخبه ها رو که بله . اونا از هر ملیتی که باشن و هرجای دنیا برن باید بذارنشون رو چشمشون.