2777
2789
عنوان

چقد بعضی زنا بی وجدانن

137 بازدید | 19 پست

طرف شوهرش ۶ ماهه مرده کل اموال شوهر رو که نصفش برا پدر شوهر بوده و فقط به اسم شوهر بوده رو برا مهریه برد 

خونه ماشین همه جی رو برداشت 

بعد با پسر دوست پدر شوهرش ازدواج کرد 

هر روز برا خانواده شوهر چشم کشی میکنه 

مادر شوهرش ام زمین گیر شد بنده خدا 

میدونم حق داره ازدواج کنه ولی اینجوری اخه؟

کاش دولت به اینا مهریه نده اصلا پسره تم فقط به خاطر مهریه و پول گرفتش

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضاوت نکن

چیو قضاوت نکنم دارم میبینم با چشمام چون زنه حق ندارید از ظلم دفاع کنید

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چیو قضاوت نکنم دارم میبینم با چشمام چون زنه حق ندارید از ظلم دفاع کنید

تو چه میدونی زندگیشون چه خبر بوده 

شاید مرده زنشو اذیت میکرده و تاوان کاراشو داده و زن الان داره دلشو خنک میکنه 

نمیشه اینجور مسائلو یه طرفه قضاوت کرد

در جریان کامل هستم عزیزم واقعا ظلمه ظلمممممم

تو چه میدونی زندگیشون چه خبر بوده شاید مرده زنشو اذیت میکرده و تاوان کاراشو داده و زن الان داره دلشو ...

نه اصلا اینطوری نبود 

زنه تازه بچه دار هم نمیشد مرد به پاش وایساد همه چی براش تهیه کرده بود از گل نازک تر نمی‌گفت 

در جریان کامل هستم عزیزم واقعا ظلمه ظلمممممم

هیچکس اندازه ی خوده اون زن با پدرشوهر مادرشوهرش کامل درجریان نیس عزیزم 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

تو چه میدونی زندگیشون چه خبر بوده شاید مرده زنشو اذیت میکرده و تاوان کاراشو داده و زن الان داره دلشو ...

دقیقا

خدا براش خواسته و مهریه هم حلاله 

دلیل فشاری شدن ی عده نمیدونم چیه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
هیچکس اندازه ی خوده اون زن با پدرشوهر مادرشوهرش کامل درجریان نیس عزیزم

باش 

چون زنه اینو میگید اگه یه مرد این کار رو کرده بود نفرین بود کا حواله اش می‌کردید 

حق این نیست واقعا که پدر شوهرش رو به خاک نشونده بعد مردن شوهرش ام که معلوم نیس با کیا بود بعدم با این پسره تو یه خونه بودن تا همه فهمیدن ازدواج کرده

من خودم به شخصه قبول نمیکنم مال پدرشوهر ک وراث دیگه ای هم داره تو زندگیم بیاد 

حتی شوهرم وصیت کرد از اموالم اگه زودتر فوت کردم در حد خرج مراسما به مادرم بده گفتم دور از جون فوت شدی هرچی حق و قانونه به مادرت میدم نمیخوام بچه هام لقمه حروم بخورن