2777
2789

این خونه ای که الان خانوادش توش زندگی نیکنن رو شوهرم چند سال پیش با درست کرد البته پدرش هم کمکش کرد حالا میگه بعد ازدواج باید اونجا زندگی کنیم هر کاری میکنم میگه نه (عقدم)

بعد الان رفتیم فرش بخریم برا جهیزیه زنگ زد به مادرش میگه خونه فرش چند متری میخوره منم محل نزاشتم و هر جور دوست داشتم برداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خونه دو طبقه هست و شما برید یه طبقش زندگی کنید ؟

خوب شما باید اول توافق کنید بعد برید خرید و بقیه چیزا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هرگز قبول نمیکنم که بمونم تو ی خونه

بله چون واقعا سخته

یک ماه مادشوهرم و پدرشوهرم خونمون بود شوهرم کلا تحت تاثیر حرفشون بود

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
نه تو ی خونه ی طبقه

وقتی اومدن خواستگاری درباره محل زندگی حرفی نزدین ؟ معمولا این حرفا رو بزرگترا توی خواستگاری میزنن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
قبول نمیکنه هر کاری میکنم

تو هم قبول نکن

قبل عروسی این مشکلو حلش کنید حتی شده به خانوادت بگو خانواده ها بیان وسط ولی ساده نگذر که شاید بعد حل شه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نه تو ی خونه ی طبقه

وای نه فاجعه اس قبول نکن روتون ب روی هم وا میشه با خانوادت صحبت کن 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏