2777
2789
عنوان

🥶🥶 اینجا کولاک و یخبندان شده شهر شما چطور 🥶🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
کجایید مگه؟تهران سرد ولی یخ نیست.هیچ خبری از برف و بارون هم نیست

تهراانیم عزیزم هرسال اینطور یخبندان و سردی سوزناک هست اما دیگه معرکه بود رفته بودم بیرون یخ زدم با کلی لباس‌های ضخیم و زمستونی چندلایه از روی هم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنوبی؟ فقط سرماش به ما میرسه

جنوب برف و کولاک میشه؟😐

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

تهرانیم هوا کثیییف . شلوووغ هیچی هم نیومده . گاهی وزش باد فقط×

بله گلم درسته ما هم تهرانیم انگار منطقه به منطقه فرق میکنه وضعیت هوایی مثال یک‌جایی سوز و وزش بادش بیشتره اما واقعا خیلی دیگه وحشتناک بود چندلایه بافت ضخیم با پالتو و شلوار ضخیم توخز زمستونی هم حریفش نمیشد ...

بله گلم درسته ما هم تهرانیم انگار منطقه به منطقه فرق میکنه وضعیت هوایی مثال یک‌جایی سوز و وزش بادش ب ...

کجا تهران مگه اونجوریه؟!🤔

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

تهران یخ هست؟؟منم تهرانم سرده ولی یخ نه

بله گلم البته من افرادی که ماشین و خودرو و اتومبیل دارن مدنظرم نیست برای پیاده روی به جایی که واجب و ضروری بود پیاده روی میکردم خیلی یخ بور همیشه تهران تو زمستون سوز و وزش باد هست اما الان دیگه امروز معرکه بود صبح کله سحر ...

والا بندرعباسم چندروزه سرد شده ما ظرفیت این همه سرما نداریم

بله گلم درسته .تهرانیم و تهران هم هرسال همین وضعیت سوزناکی و وزش باد که انگار کولررر روشنه هست ....ای جانم جنوبی های خونگرم مهربان و با معرفت همیشه زنده و سلامت باشین گلم 🌺🌺🌺🌺

تهران که گرمه ما تابستون دمامون ۵ درجس ولی ۲ روزه یکم شهرمون گرم شده همیشه منفی ۱۰ بودیم

نه عزیزم کجا گررمه برای افرادی که خودرو و اتومبیل ندارن و پیاده روی مجبورن کنن برای مسائل ضروریشون یخ میزنن همه کلی پالتو و کاپشن و شال و کلاه ضخیم پوشیده بودن ...

شما کدوم شهر هستین که منفی پنج عادیه ؟؟

نه عزیزم کجا گررمه برای افرادی که خودرو و اتومبیل ندارن و پیاده روی مجبورن کنن برای مسائل ضروریشون ی ...

اردبیل 

الان شهرستان خلخال منفی ۴ هست 

بقیه روزا منفی ۱۰ هستیم 

برف نمیاد ولی اونقدر سرده زمین یخ زده

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
کجا تهران مگه اونجوریه؟!🤔

غررب تهراان هستیم مااا والا همه شال ک کلاه و پالتو و کاپشن زمستونی ضخیم چندتایی از رو هم پوشیده بودن ...کجاش عجیبه ؟؟