عشقی اصلا وجود داره؟میگن دوست داشتن با عشق فرق داره یعنی منطقت دیگه تصمیم نمیگره این خطرناک نیست؟خودم از فامیل زیاد شنیدن که میگفتن که بابام عاشقه مامانمه خب اره الانم که میبینم هست ولی اخلاق نداره بابام این ترسناکه یا مادربزرگ و پدربزرگم میبینم یه چیزایی از عشق تعریف میکنن ادم شاخ درمیاره درواقع عشق یه هورمونه که مهم اینه که موندگارش کنی با محبت با احترام با هدف من هیچوقت عاشق نمیخوام بشم فقط دوست دارم طرف مقابلم خیلی عاشقم باشه چون نمیخوام اشتباه کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تا تو تعریفت از عشق چی باشه اگه فکر میکنی یه آدمی میاد تو زندگیت برات میمیره از خودش میگذره تا خوشحالت کنه چنین چیزی وجود نداره اگه باشه هم مقطعی هستش یعنی تا یه دوره ای اینجوری هست
اما علاقه و توجه و محبت وجود داره اونم ثابت نیست یعنی دارم میگم خیلی رو عشق بقیه حساب باز نکن اول خودت عاشق خودت باش برداشت آدما از عشق خیلی رویایی هست که اشتباهه