2777
2789
عنوان

این چرا اینجوری کرد آخه توروخداقضاوت نکنی چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست

عزیزم تحصیلاتشون چیه؟بازاریه؟ پسرای بازاری تو این فازا هستن ..چوم الان خیلیا او قرار اول دوم میرن خونه پسر اینم حتما دیدش به دخترا این بوده.. حالا دلیل بر این نیست که کلا تو همه چیز ببریش زیر سوال و خانواده و..ولی مشخصه آدم جالبی نیست..تو زمینه دختر هم آدم خرابیه تو زمینه های دیگه شاید بهتر باشه ..

یه پسر از آشناها بود اونم خیلییی همه ازش تعریف میکردن باباش کارخونه دار بود اینم کار باباش و انجام میداد تحصیلات زیادی هم نداشت فوق دیپلم اینا بود...فک میکردم پسر مغروریه یکم باهاش آشنا شدم دیدم پسر دختر بازیه و کلا دختر میبرن خونه و..تو زمینه های دیگه پسر اونطوری بد ذات بگیم و اینا نبود سرش به کارش گرم بود ولی تو زمینه دختر خیلی هول بود البته درکل آدم جالبی نبود.

خب همینو میگم...فعلا بلاک کرده رفته ،گفتم بعددیت ببینم چی میشه ک غیب کردخدشو..الان نمدونم چحوربرم ب ...

خب گلم دیر نیست برای عکس العمل،همونجا باید چکتو میزدی،رسیدی به ماشینت هم خودت بلاک میکردی

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همینو میگم...فعلا بلاک کرده رفته ،گفتم بعددیت ببینم چی میشه ک غیب کردخدشو..الان نمدونم چحوربرم ب ...

معاومه پسره خیلی موقعیت خوبی داره و خوشتیپه که با وجود این کارش بازم اعتماد به نفس نداشتی و گفتی حالا برم خونه ببینم چی میشه قاطع بهش نه نگفتی ...عزیزم بیخیالش شو این دنبال یه دختر پایه و خراب بوده پارتی من..مشروب خور و...

عزیزم تحصیلاتشون چیه؟بازاریه؟ پسرای بازاری تو این فازا هستن ..چوم الان خیلیا او قرار اول دوم میرن خو ...

دیپلمه  شغلش شرکتی ازاده...  مسایل کاری خییلی خوبه، گوشیش مرتبا زنگ میخورد و جواب میداد خییلی ب کار مطیع بود ،اعتبارش تو کارخوب بودانگار زرنگ یود، کار الویت بودبراش ، همش تلفن کاری جواب میداد میگفت ببین ما کارمون اینه گرفتاریم.. و فلان...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
معاومه پسره خیلی موقعیت خوبی داره و خوشتیپه که با وجود این کارش بازم اعتماد به نفس نداشتی و گفتی حال ...

اره ازدواجی نبوده انگار..

ولی نمدونم هندزم مطمعن میستم چون خیلی بارش کردم شاید بلاک کرد..

باید خلاصه برم توگوشش بزنم ،

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دیپلمه شغلش شرکتی ازاده... مسایل کاری خییلی خوبه، گوشیش مرتبا زنگ میخورد و جواب میداد خییلی ب کار ...

نمیخوام توهین کنم ولی پسرای دیپلمه و بدون تحصیلات اینجوری از نوع پولدار خیلیاشون همینن..دختر باز و هول و برنامه کن و... دوستاشم احتمالا همینن..فازشون اینا یه چیز دیگست....البته ممکنه تو ازدواج یا با یکی از این دخترای هفت خط زرنگ ازدواج کنن یا باباشون دختر دوستش و پیشنهاد بده باهاش ازدواج کنند ...از دخترای فامیل و آشنا ننشون بکب و انتخاب کنه

نمیخوام توهین کنم ولی پسرای دیپلمه و بدون تحصیلات اینجوری از نوع پولدار خیلیاشون همینن..دختر باز و ه ...

ن  ن اشنا ن همشهری ،دوست نداره ،اوایل خیلی حرف میزد ، میگفت من باخانوادت ارتباط دارم قصدم دوستی الکی نیست،چون گفتم  من اهلش نیستم. گفت من ازدواج میخام.

ن همه پولدارا اینجوری نیستن من دیدم..  نمدونم چ کنم باید دورش کنم از داداشم..

پسرخالشو میشناسم نمدونم چ کنم ،چون بلاک کرده فرارکرده.. باید بگم پیقامم برسونه