2777
2789

تو حرفهام سوتی میدم هزار بار به خودم میگم ساکت شو خفه شو ولی تو موقعیتش دوباره حرف بیخود میزنم.

اگه یکی یه چیزی خریده باشه که زشت باشه من میگم زشته یا ایراد میگیرم. از روی محبتم دوست دارم به مردم حقیقتو بگم که اون وسیله رو استفاده نکنن آبروشون بره. یا مثلا یکی لبشو ژل زده باشه و عین پیراشکی باشه زشت شده باشه من دلم میسوزه بهش میگم نزن بدون ژل بهتری یا تو مدل مو و چیزهای دیگه نظر میدم. 

مردمم بدشون میاد منم تصمیم دارم نگم.اصلا بجهنم بذار ابروهاش تابه تا باشه به من چه؟

ولی یادم‌میره باز دهنمو باز میکنم. اما بقیه مزدم تعریف دروغکی میدن و همه دوسشون دارن‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو هم مثل مادرشوهر من ایرادی. هستی مثلاً بچه ای می بیه میگه گوشت تلخ ...برای هر چیزی راحت نظر می ده ..غذا و می گه کم‌نمک یا پرنمک ..کلا به همه چیز گیر می ده درحالی که خودش پرایراده و جرات نداریم بهش چیزی بگیم ..واصلا هم محبوب نیست و گوشت تلخ تشریف داره قرار نیست هر واقعیتی رو بگی که

خب از نظر تو زشته! اوتی ک خریده لابد خوشگل دیده..اونم از نظرش لباس شما زشته...بیاد بکه ناراحت نمیشی؟ چرا فک میکنی تنها خوش سلیقه جهان تویی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب از نظر تو زشته! اوتی ک خریده لابد خوشگل دیده..اونم از نظرش لباس شما زشته...بیاد بکه ناراحت نمیشی؟ ...

خب چرا به بدبخت میپری خودشم میدونه اینارو

دنبال راهکاره

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اره قراره.‌از این قرارها زیاد با خودم میذارم ولی...🥲

یه قراری بذار که جایی میری وقتی چیزی میشنوی اروم زبونتو با دهن بسته یواشکی گاز بگیری اینجوری هی به خودت یاداوری میکنی حرف نزنی

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨