2777
2789

هشت ماهه حامله ام ، حال روحیم از اول بارداری بد بود خیلی بد ، بیماری روحی گرفتم نه خواب داشتم و نه اشتهایی ، مشاور و ... هيچ تاثیری برام نذاشت حدود 7 ، 8 کیلو وزن کم کردم ، الان دیگه چیزی به آخرای بارداری نمونده ، احساس میکنم بچه رو نمیخوام ، کاش کسی این بچه رو میخواست که بچه دار نمیشد 

ولی از خدا خواستم حالا که بهم دادی سالم باشه 

با این اوضاع نکنه شرایطم بدتر بشه بعد از زایمانم؟  

کسی بوده تو بارداری افسردگی روحی داشته باشه و نتونه با جنینش ارتباط بگیره ، من حتی باهاش صحبت هم نمیکنم ی جورایی جنین رو باعث بیماریم میدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل کجاست دوست عزیز شما از قبل بیمار بودین یا با همسرتون مشکل دارید باید اول ببینی علتش چیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

عزیزم

بذار بیاد

شرایط شما طبیعیه

بذار لبخندشو ببینی

بوش کنی

ببوسیش

ببین اون وقت همین حسو داری؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

این یه ماه رو سعی کن به خودت کمک کنی تا حالت یکم بهتر بشه بعدش بچه میاد هم خودت گناه داری هم بچه 

یه برنامه ی روزانه ی شاد داشته باش از این حال و هوا در بیای 

اگه میتونی یه کلاس ورزش بارداری ثبت نام کن 

اگه زایمانت طبیعیه هرروز صبح برو پیاده روی

سعی کن خونه نمونی تا فکر و خیالت کم بشه 

خدا هدیه ی قشنگی بهت داده شاکر باش انشالله حالتم درست میشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عزیزم بخودت مسلط باش من بخدا اینقدر میرم میام تا بچه دار بشم چرا ب خودت این بچه کوچولو آسیب میزنی ام ...

نمیدونم ، والا سر بچه قبلیم کلی نذر و نیاز کردم تا بچه دار بشم ، سر این یکی خودش یک هویی اومد ، نمیدونم خدا اون بالا چیکار میکنه