2777
2789
عنوان

از چیدمان خونه سر در میارید کمک

129 بازدید | 16 پست

بچه ها من مبل و کنسول و میز نهار خوریمو تو سه زمان مختلف گرفتم 

همشون چوبه اما میز نهار خوریم رنگ چوبش فرق داره و روشن تره 

به نظرتون خیلی ضایعه؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱

نه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نه

اشکال نداره رنگش تازه تر 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی برید خونه یکی ببینید چوب میز نهار خوریش عسلیه و مبلش گردویی مسخره نمیکنید؟😂

نه اتفاقا بدم میاد کلا خونه رو یه رنگ میکنن 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه اتفاقا بدم میاد کلا خونه رو یه رنگ میکنن

وای ممنونم دلمو آروم کردی 😂

آخه هرچی چیدمان منزل میدیدم تو اینستا همه چی یه رنگ بود خیلی بد خورد تو پرم 

یعنی برید خونه یکی ببینید چوب میز نهار خوریش عسلیه و مبلش گردویی مسخره نمیکنید؟😂

نه بابا سخت نگیر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
وای ممنونم دلمو آروم کردی 😂آخه هرچی چیدمان منزل میدیدم تو اینستا همه چی یه رنگ بود خیلی بد خورد تو ...

نه بابا مهم نباشه برات اونا تبلیغه فقط واسه هالی کردن جیب ماها😅

من میزناهارخوری و عسلیام ست بود 

اما میز گرامافونم فرق داشت میر تلفونم یکم فرق میکرد

مهم اینکه چوبه😁

من میزناهارخوری و عسلیام ست بود اما میز گرامافونم فرق داشت میر تلفونم یکم فرق میکردمهم اینکه چوبه😁

اوهوم درست میگی 

ممنونم دلگرمی دادی❤️

وای چه ضایع خدای من😒😒😒

بابا زیاد حساس نباش😂😂

مگر مردم خیلی دیکه بیکار باشن بشینن درمورد رنگ ناهار خوریت غیبت کنن

من خودم جایی رفتنی اولین چیزی که به چشمم میاد تمیزی خونه هست که نشون میده خانوم باسلیقه ای داره این خونه

گردویی و عسلی هم تقریبا تو یه رنج رنگی هستن اگه خیلی اذیت میشی با تابلویی گلی سعی کن ست کنی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
وای چه ضایع خدای من😒😒😒بابا زیاد حساس نباش😂😂مگر مردم خیلی دیکه بیکار باشن بشینن درمورد رنگ ناهار ...

اوم خیلی حساسم میدونم همه رو خل کردم😂

پیشنهاد خوبی بود ممنونم🙌😍