2777
2789
کلی صدا مدرک ازش دارم ولی میترسم

سعی کن شاهد هم داشته باشی مثل دایی عمو

وظیفه شوهره خرج زن و دختر موردشون بده

یه طوری ک نفهمه با مادرت سعی کنید از وکیل کمک بگیری 

بازم هر طور صلاحته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن شاهد هم داشته باشی مثل دایی عمووظیفه شوهره خرج زن و دختر موردشون بدهیه طوری ک نفهمه با مادرت ...

همسایه ها همه میدونن

پلی بعید میدونم مادرم حتی بخاد شکایت کنه

مادرت حامی نداره??? پدرمادری برادری کسی???چرا خودش کار میکنه طلاق نمیگیره???چندتا بچه هستین???

یبار خاست طلاق بگیره مادرش نزاشت

مادرش پشت کوهی و عقب افتادس نمیزارع مادرم طلاق بگیره

می‌ترسه ولی خب حقم داره🤦اگه پول جمع کنین بهتر میشه🥲

از کجا اخه😭من ک صفر صفرم هیچی ندارم .مادرمم خیاطه فقط گاهی میرسه پول نتمو بده

خیلی میگردم دنبال کار مجازی پیدا نمیشه

😭😭فقط تختمو ببینی... غراضه و خرابه مال مجردی های مادرمشما الان چیشدی

تو سن بالا به زور ازدواج کردم نمیذاشت میگف لازم نیس که ازدواج بکنه من هروقت مردم حقوق منو میگیره زندگی میکنه مگه قراره حتما ازدواج بکنه بعدم گیر داد پسره هیچی نداره وفلان کار نداره اصلا نمیشناخت ها ندیده از خودش میگف درحالی که اونا از ما سرترن از همه چی ...خلاص زنگ زدم برادر دومم اومد تهرانه ...گف همه چی گردن من تو کاری نداشته باش بزا ازدواج کنه خودش رف تحقیق اوگد گف پسره خیلیم خوبه حتی باهاش بشکل ناشناس رفته بود تو مغازش حرف زده بود ...خلاصه گف من حتی تو بله برونم حرف نمیزنم حتی حهیزیه هم ندارم بدم برادرمو خواهرم خودشون تا اخر گرفتن همه چی رو بدست حتی پول محضر وحلقه شوهرمو  هم داداشم داد....جهیزیم هم با کمک خواهرم گرفتیم خودمم پیشش کار میکردم...خلاصه خیلی خوب بشکل کاملا سنتی اومدن ازدواج کردیم حتی ۵۰نفره اومدن عروس برونم کردن سال ۹۵عقد ۹۸شهریور عروسی کردیم الانن یه مسر ۵ساله دارم شوهرمم خیلی خوبه زندگیمم خداروصدهزار مرتبه شکر راصیم ...کلا خلاص شدم الان پدرنامهربانمون درحسرت یکیمون بره کنارش بشینه همه فرارین ازش هممون ازدواج کردیم ...دوتا برادر وخواهرم بدبخت عالم شدن ...منو برادرکوچیکم زندگیمون خوبه خداروشکر....فقط این وسط مادرم داعون شد  ۸۵سالشه پدره بازم داره زندگیشو میکنه وزور میگه وباقی کاراش ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
هیچکس باور نمیکنه😭😭حتی اطرافیان بجز اونایی که اومدن خونمون دیدن مارو... اصلا نمیدونم چی میگم فقط د ...

درسته اما تمام فک وفامیلای ما میدونن پدرم چه جونوریه هیشکی خونش نمیاد متنفرن ازش

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
تو سن بالا به زور ازدواج کردم نمیذاشت میگف لازم نیس که ازدواج بکنه من هروقت مردم حقوق منو میگیره زند ...

ای خدا😭😭😭😭😭😭چرا اخه چرا انقد بعضیا کثیفن تا اهر عمرشون ظالم میمونن

پدر منم قراضه شده کلی مریضه ولی هنوز ظالم و بی رحمه نمیخاد دست برداره