2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد کادو ملیونی بخره

180 بازدید | 25 پست

بچه ها این خانواده شوهرم ۲۴ ساعت رو مخ و روح و روان من هستن، حالا با هر ترفند و شکلی..

خواهر پرروعه خسیسش زنگ زده به شوهرم گوشیو داده به بچش، بچش میگه دایی تولدمه برام کادو بخر، تازه انقد پررو هس که میگه دوچرخه بخر( یعنی شوهرم نصف پولشو بده مادرشوهرم نصف دیگش) ، دوچرخه الان خدا تومنه…. بعد شوهرم برا تولد من یه هدیه خییییلی بی ارزش خرید.. کلی هم شوهرم قربون صدقه بچه خواهرش رفتو قط کرد.. بعد بردمش داخل اسباب بازی فروشی، شوهرم میگه این هواپیما خوبه ، قیمتش ۸ ملیون بود!! بعد میگم خیببببلب گرونه من چند روزه دارم التماست میکنم ۳ تومن بم بده نمیدی، بعد میگه همشو نمیدم که نصفشو مامانمم میده، از من کم میزاره میخواد به بچه خواهرش بده، بچه ها خیلی اعصابم خورده حس بی ارزش بودن دارم ، تازه روز زن هم ۲ تا شاخه گل گرف ۲۰۰ تومن برام ، بعد برا بچه خواهرش میخواد ولخرجی کنه، و پنهانی از من احتمالا کادو بخره برا بچه خواهره، یه پالتو من امسال نگرفتم ، بش همه اینارو میگم ، میگه دوس دارم پول خودمه، چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا صبرت بده نفسم گرفت.  سیاست و چرب زبونی شاید جواب بده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اندازه کافی سلیطه نیستی 

این شوهر من بود یه جوری آدم میشد هواپیما ببینه فرار کنه🙄😒

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
والا انقد بش محبت میکنم انقد سرویس میدم تو این خونه، بخدا قدرمو نداره

مشکلت همینه خب 

سرویس نده 

برای خودت ارزش قائل باش و ازش بخواه که خرج کنه 

اینقدر خرج براش بتراش که نره از این جوگیر بازیا برای بچه مردم در بیاره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
والا انقد بش محبت میکنم انقد سرویس میدم تو این خونه، بخدا قدرمو نداره

سیاست این نیس که براش کار کنی مث خدمتکار. اونو تو خونه بالا بالا ببر احترامشو بگیر بعد میتونی روش تاثیر بذاری با عشوه های زنونه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است