2777
2789
عنوان

یک نظر سنجی از همه کاربران نی نی سایت 🌹❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 139 پست
مرسی از شما❤️ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

ممنونم عزیزم همچنین 

ان شاءالله بتونیم توفیق این کار خیر قسمت همه مون بشه 

چون من خودم تا به حال چنین کاری رو نکردم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه کنار صفحات قرانم مطالب مهم رو مینوشتم، و تکه تکه معانی ایات رو میخوندم، واقعا حیفه از مفهوم و ترجمه این ایات محروم باشیم

عالیه منم هستم 

فقط کاش یه گروه تشکیل بدید من زیاد نمیام نی نی سایت

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
عالیه منم هستم فقط کاش یه گروه تشکیل بدید من زیاد نمیام نی نی سایت

کجا مثلا

البته همه جزها به صورت تاپیک جداگانه هست و میتونید هر وقت اومدید بخوتید و اگر شمام سوال یا نکته ایی بود، بگید

بعضی از معانیش جوریه که آدم نمیفهمه منظورش چیه

بله درسته، در حد فهم خودمون، برای اولین باره 

ان شاءالله که خود خدا، در علمش رو به رومون باز کنه

بسیار عالی 

منم تگ کنید بانو👋💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
کجا مثلاالبته همه جزها به صورت تاپیک جداگانه هست و میتونید هر وقت اومدید بخوتید و اگر شمام سوال یا ن ...

روبیکا 

ایتا 

تلگرام

آهان خب کی شروع میکنید 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)