2777
2789
عنوان

یک نظر سنجی از همه کاربران نی نی سایت 🌹❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 165 پست
اره اگر انجام دادید منم هستم🧡

عزیزم تاپیک زده شده، ده صفحه اول رو بخون و بعد اگر نکته ایی یا چیزی هم شما تونستید کامنت بذارید😊🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه زمان آموزشیار بودم 

یکی از کلاسهام آموزش قرآن بود ...و اتفاقا خیلی هم شلوغ بود کلاسم ..خانمها و دخترای جوونی بودن  که میومدن برای آموزش 

با خودم فکر کردم که به صرف آموزش قرآن شاید اون بهره و فایده ای که میخوایم از کلاس نبریم ...برا همین بهشون گفتم از این به بعد دو صفحه از کتاب قرآن رو که خوندیم ..نکات آموزشی رو بهتون میگم بعدش باید ترجمه ی فارسیش رو بخونیم و در موردش صحبت کنیم ...

یه سری احکام رو هم آموزش میدادیم که به نظرم عالی بود ...

اینجا هم اگه بتونید این موارد رو بزارید به نظرم خیلی خوبه ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
یه زمان آموزشیار بودم یکی از کلاسهام آموزش قرآن بود ...و اتفاقا خیلی هم شلوغ بود کلاسم ..خانمها و دخ ...

عزیزم ممنونم از راهنمایی هاتون

بله قصد ما همین هست، ده صفحه قران به فارسی خونده نیشه، بعد اگر نکته یا ختم مربوط یه سوالی باشه مرتبط با ده صفحه به اشتراک میذاریم

تاپیک برای جز اول زده

ممنونم از حضورتون 🌹

عزیزم تاپیک به امید خدا و امام زمان علیه السلام زده شد

خیلی ممنون تاپیک جدیدو خوندم اجرت با خدا هیچکس هم چیزی نفرستاد شما ادامه بده خیلی نکات خوبی مینویسی

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
خیلی ممنون تاپیک جدیدو خوندم اجرت با خدا هیچکس هم چیزی نفرستاد شما ادامه بده خیلی نکات خوبی مینویسی

ممنونم عزیزم 

شماهم اگر نکته ای دیدی حتما بفرست

سلام گلم.. من فکر کردم دیدم روزی ۱۰ صفحه خیلی زیاده.. معانی بعضی از قرآن ها خیلی پیچیده است.. معمولا ترجمه آقای مکارم روان تره.. ولی اگر بخواهیم با توجه معنی رو بخونیم به نظر من روزی دو صفحه کافیه.. بعدم هرچی متوجه شدیم اینجا به اشتراک میذاریم

سلام گلم.. من فکر کردم دیدم روزی ۱۰ صفحه خیلی زیاده.. معانی بعضی از قرآن ها خیلی پیچیده است.. معمولا ...

عزیزم فقط ده دقیقه زمان میبره، شما مثل کتاب بخون، ان شاءالله میخوایم تا قبل از ماه مبارک رمضان تموم کنیم

خوب چجوریه

اگر قران شخصی داری بردار، شروع کن فقط معنی هاشو بخون، روزی حداقل ده دقیقه تا یک ربع زمان میبره

تاپیک شو زدم عزیزم یه نگاه بکن، متوجه میشی

اگر قران شخصی داری بردار، شروع کن فقط معنی هاشو بخون، روزی حداقل ده دقیقه تا یک ربع زمان میبرهتاپیک ...

چشم مرسی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌺

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂