2777
2789
عنوان

سوزش سر معده

45 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من میکروب معده داشتم دکترم ۱۴ روز انتی بیوتیک نوشت تنوم شد مونده قرص اوزنیوم که دوماهدباید بخورم بعد این وسطا سوزش سر معده و رفلاکسمم اضافه شد چون دکترم تبریزه وقتم نیست هفته پیش رفتم ولی این علائم نداشتم امروز یه متخصص رفتم گفت ک این دردش منشا عصبی عضلانی داره  نوار هم گرفت گفت مشکلی نداری بعد برام کلیدنیوم سی نوشت با پروپرانول بعد گفت که کلیدنیوم رو ۱۲ ساعت استفاده کنم صبحا ناشتا اخه امپرازول دارم بنظرتون بخورم یا نه سوزش عجیبی دارم حد نداره ولی این علائم سه روزه افتاده برام اگ قبلا بود میگفتم تحت نظر خودش میخورم 

در‌مورد پودر گیاهی ابردوا‌تحقیق کنیدواقعا عالیه‌کاربردش برای معدهاین‌داروهایی که‌میدن‌بدتر‌میکنه

عزیزم طب سنتی وسایلشو خریدم دوسین عرق زنیان شیرین بیان و اینا ولی اخه میگن قاطی نکنید با داروهای شیمیای 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم طب سنتی وسایلشو خریدم دوسین عرق زنیان شیرین بیان و اینا ولی اخه میگن قاطی نکنید با داروهای شیم ...

اینکه من‌میگم واقعا جوابه

واینکه یه پودره

تداخلم داشته باشه مشکلی پیش نمیاد

پرسیدم خواهرم

من خودم بیچاره معده بودم

از سوزش تا‌رفلکس‌و...

کاربر آقا