2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ول کن .بنظرم تنها یا دونفری بگیری خیلی بهتره تا با این جماعت من تولد گرفتن با مادرم رو ترجیح میدم

یعنی هیچ کس چشم دیدین ادمو ندارم 

قشنگ با تموم وجود حس کردم اینو

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ول کن .بنظرم تنها یا دونفری بگیری خیلی بهتره تا با این جماعت من تولد گرفتن با مادرم رو ترجیح میدم

یعنی هیچ کس چشم دیدین ادمو ندارم 

قشنگ با تموم وجود حس کردم اینو

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خودت دعوت کن بگو لطفا تا فردا بهم خبر بده چون مبخوام تدارک ببینم

منم تولد پسرم خیلیا نیومدن دیگه از لیست دعوتی هام کلا حذف شدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودت دعوت کن بگو لطفا تا فردا بهم خبر بده چون مبخوام تدارک ببینممنم تولد پسرم خیلیا نیومدن دیگه از ل ...

پارسال همینوکار و کردم هیچکس نیومد منم حسابیی باهاشون دعوا کردم

امسال به گوشم رسید میخوان بیان سوپرایزم کنن گقتم اگ کسی میخواد بیاد بگه تعداد دستم باشه برای تهیه غذا

یعنی هیچ کس چشم دیدین ادمو ندارم قشنگ با تموم وجود حس کردم اینو

بله متاسفانه 

برا همین میگم با مادرشون بگیرن خیلی بهتره اخرشم فقط مادرشون براشون میمونه 

خودشونم نمیدونن ک دیگه کسی پیدا نمیشه ک مث مادرشون دوسش داشته باشه 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹