sahari_aaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2591 عنوان حس شیشم هست 170 بازدید | 38 پست من خودم یکم حسای قوی دارم ولی برای خودم هیچوقت کار نمیکنه میشه یکی که حسش قویه بیاد سوالمو جواب بده حالش خوبه یا نه ؟اتفاق بدی افتاده؟ کاربری دست 1403/10/15 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3714 حسم گفت ان شاءالله بخیر میگذره .حالا تو بگو کسی که دوسم داره ویژگی بارزش چیه؟ ( یجوری بگو بتونم تشخیص بدم کدومه) و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
sahari_aaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2591 حسم گفت ان شاءالله بخیر میگذره .حالا تو بگو کسی که دوسم داره ویژگی بارزش چیه؟ ( یجوری بگو بتونم تشخی ... قد بلنداستایل اسپرت کاربری دست
sahari_aaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2591 حسم گفت ان شاءالله بخیر میگذره .حالا تو بگو کسی که دوسم داره ویژگی بارزش چیه؟ ( یجوری بگو بتونم تشخی ... بخدا بخیر بگذره نذر میکنم چندتا بچه کم بضاعت رو رایگان درس بدم قلبم داره کنده میشه امروز روزه گرفته بودم دم اذان اصلا یادم رفت حاجت هام چی بوده فقط دعا کردم حالش خوب باشه بیاد کاربری دست
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 6279 آره من حس ششم نیستم اما یه لحظه حس کردم پاییزی هستی و اتفاقی نیفتاده و حالش خوبه انشالله که حسم درست باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه 🦋
sahari_aaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2591 من حس ششم نیستم اما یه لحظه حس کردم پاییزی هستی و اتفاقی نیفتاده و حالش خوبه انشالله که حسم درست باش ... وای خداکنه😭😭😭😭😭 کاربری دست
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3714 بخدا بخیر بگذره نذر میکنم چندتا بچه کم بضاعت رو رایگان درس بدم قلبم داره کنده میشه امروز روزه گرفته ... ان شال الله .منم حس کردم یچیزی شده ولی خداروشکر اتفاق خیلی بدی نیست و درست میشه . و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊