2777
2789

من موقعیت کار مو بخاطر ازدواج از دست دادم همیشه حسرت شده برام

دوستهام ازدواج نکردن وپیشرفت کردن همشون هم راضی

راست میگن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که ازدواج کردم ولی دختر عموم ۴۹ سالشه،ازدواج نکرد و استخدام شرکت نفت شد و چند سال بعد هم رفت آمریکا،الانم شهر آتلانتا ایالت جورجیا زندگی میکنه

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

راست میگن؟؟؟

الان شما دنبال چی هستی دنبال اینکه ما بگیم نه راست نمیگین خوشبخت نیستن شماکه ازدواج کردی خوشبختی

شما زندگی خودتو بکن چیکار به بقیه داری

شماهم برو پیشرفت کن ازدواج قرار نیست پایان پیشرفت یه آدم باشه

بستگی داره حالت تو کدوم خوب باشه 

یکی با ازدواج و بچه هاش حالش خوبه یکی هم با کار کردن و تنهاییش 

شاید هر کدوم چشش دنبال موقعیت اون یکی باشه 

نمیشه گفت کدوم بهتره یا موفق تر 

ممکنه اونی که ازدواج نکرده دلش خونه و بچه بخواد ممکنه هم نخواد  

ولی همیشه همه چی هم باهم نمیشه متاسفانه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

دختر عمه من ازدواج نکرده ماما هست تو کارشم موفقه و حسابی پول درمیاره اما ۴۸ سالشه و تنها و با اینکه همه چی داره همیشه تنهایی و افسردگی باهاشه خودش ناراضیه ! بنظر من خونواده و زندگی خیلی مهم تره 

کسی از دل بقیه خبر نداره ، شاید باشن ، شاید هم نباشن ولییی این رو مطمئنم که اکثر خانوما وقتی برسن بالای ۴۰ ،۴۵ سال ، به شدت اذیت میشن تنهایی . اینکه هیچ خانواده مستقلی ندارن خیلی آزاردهنده میشه براشون . چون نمونش رو از نزدیک دیدم میگم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم