2777
2789
عنوان

خانوما باردارم راهنمایی میخایم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 29 پست
ببین یه سایت لعنتی هست ب ایم پروماگ میگن همه جنسیتهارو درست میزنه البته چندتا نقضش تاالان دراومده وا ...

خدا کنه پسر باشه من از خدامه کلی رژیم پسر زایی و این چیزا گرفتم ان تی گفت دختر عکس ان تی هم نشون دادم به خیلیا گفتن دختر دیگه نمیدونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره انقد سرکوفت رومه انقد حرف پصت سرمه ببین دیروز با دل شکسته از ته دلم هق هق گریه میکردما خیلی سخته ...

وای خدایا من این بارداری کوفتم شد از بس گریه کردم هر روز علائممو چک میکردم اینقدر تاپیک زدم باورت نمیشه فک میکردم قطعی پسره بعد اون همه جوشونده گیاهی که خوردم قبل بارداری رفتم ان تی گفتم حتما میگه پسره وقتی گفت دختره ۸۰ درصد دختره اینقدر گریه کردم همونجا بخدا تا خود خونه زجه زدم ب شوهرم گفتم اونم اول ناراحت شد ولی بعدش گفت خب خدا نخاست چیکار کنیم دیگه الان باهاش کنار اومدم خیلی بهش فک میکنم ولی خب چ میشه کرد ناشکری کنم میترسم ناقص بشه

وای خدایا من این بارداری کوفتم شد از بس گریه کردم هر روز علائممو چک میکردم اینقدر تاپیک زدم باورت نم ...

عمیقا از ته دلم میدونم چی میگی خدا لعنت کنه قوم نامرد شوهرو واسه من یه قوم مزخرفی هستن ک نگو کثافتا فقط میگن پسر خدا کنه مال جفتمون پسر باشه بحق علی

من ها شکست ؛ تا من شدم !

عمیقا از ته دلم میدونم چی میگی خدا لعنت کنه قوم نامرد شوهرو واسه من یه قوم مزخرفی هستن ک نگو کثافتا ...

انشالله پدرشوهرم از وقتی فهمیده اینم دختره تو روم تا حالا نگا نکرده

خدا لعنتش کنه انگار دست عروسه

بخدا مردم تو بارداری فقط تو فکر خورد و خوراک استراحتن من اینقدر حرص و جوش میخورم هر روز دارم لاغر تر میشم اصلا نفهمیدم بارداری چیه از بس با گریه و حرص و جوش گذشته

بخدا مردم تو بارداری فقط تو فکر خورد و خوراک استراحتن من اینقدر حرص و جوش میخورم هر روز دارم لاغر تر ...

نمیدونم چرا از خدا نمیترسن باور کن دیروز داشتم ب مادرم میگفتم مامان کاش قلبمو میتونستم دربیارم ببینی ک این خانواده با روح و روانم چ کردن حیف از جوونیمون بخدا بعضی از خانواده ها انقد ارزش قائل میشن برای عروسشون

من ها شکست ؛ تا من شدم !