2777
2789
عنوان

یکی از نزدیکام فوت شده استوری گذاشتم پارتنرم دید ولی یه تسلیت نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 37 پست
عزیزم تقصیر خودته چرا خودتو بی ارزش میکنی وقتی نمیخوادت خودتو گول نزن قحطی که نیومده

بخدا من یکی داشتم قبلا ازینم سرتر و بهتر که نشد ازدواجمون

اما هیچکیو انقد نخواسته بودم مث این...واقعا حسم واقعی و پاک بود .لیاقت نداشت

والا بهش گفتم نه ناراحتم نه مث قبل میخوام بهم توجه کنی خودت خواستی ...یه جورایی شبیه خدافظی بود حتی ...

عزیزم آدم رفتنی ک اینقد حرف نمیزنه میره کات بلاک و تمام... وقتی این حرفا رو میزنی ،بهش میفهمونی اتفاقا اصلا آدم رفتن نیستی و منتظر شنیدن ی توجیه هر چند الکی و زر مفت هستی عزیزم

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آدم رفتنی ک اینقد حرف نمیزنه میره کات بلاک و تمام... وقتی این حرفا رو میزنی ،بهش میفهمونی اتفا ...

من تو افسردگی بهش پناه بردم...یه مدت خیلی حالم خوب شد ...اگه بره بدتر میشم از بعدش میترسم😞

اون به چشم پارتنر نمیبینه شمارو به چشم اویزون میبینه .انقدرم خوشحاله که ول کردی رفتی

بخدا اصلا اویزونش نبودم.هروقت نبود غیب میشدم منم.درسته پیام میدادم ولی وقتی نمیخوند بعد چند روز پاکش میکردم😔

بخدا اصلا اویزونش نبودم.هروقت نبود غیب میشدم منم.درسته پیام میدادم ولی وقتی نمیخوند بعد چند روز پاکش ...

پس به این کارها چی میگن ؟ خودتو گول نزن دیگه 

لایک نکنید .توروخدا 

عزیزم یه چی به عنوان خاهر کوچیکتر بهت میگم اگه دوست داری به حرفام گوش کن

پسری که دوستت داره واست کوه رو جابجا میکنه پیام فرستادن که دیگه چیزی نیست

پسری که دوستت داره هیچوقت تنهات نمیزاره حتی یه روز

پسری که دوستت داره همیشه باهاته سعی میکنه از حالت با خبر بشه

ممکنه مشکلاتی داشته باشه ها ولی سعی میکنه در هر صورت با تو حرف بزنه

اگه تو رابطه برات سوال پیش اومد که پارتنرم دوسم داره یا نه؟ مطمئن باش جوابت نه هست چون پسری که دوستت داشته باشه اصلا کاری نمیکنه که این سوال بیاد تو ذهنت

من تو افسردگی بهش پناه بردم...یه مدت خیلی حالم خوب شد ...اگه بره بدتر میشم از بعدش میترسم😞

عزیزم گور بابای قبلی ها پیش بسوی بعدی ها هیچوقت برای کسی ک داره می‌ره یا رفته بخصوص دوست پسر و اینا ناراحت نباش سریع ی بهتر جایگزین اش کن بعدم تو بلاک کن چرا منتظری اون کوچیک ات کنه و بلاکت کنه

اخه میگفت کارم سنگین و سخته درکم کن .من خیلی درکش میکردم تا جایی که دیدم نههه اگه وقت نداره پس چرا ت ...

وای دختررررر میفهمم چقدر حرص میخوری و اعصابت خرد میشه که جاهای دیگع انلاینه ولی به تو پیام نمیده

ببین تنها کاری که واااقعا اثر بخشه اینه که اصلااا دیگه بهش فکر نکنی.شمارشو پاک کن که هیچ جای مجازی نبینیش.رو خودت و کارات تمرکز کن..اونوووقت میبینی ک خودش اومد سمتت.ببین تجربه کردما دارم میگم...

🤍

وای دختررررر میفهمم چقدر حرص میخوری و اعصابت خرد میشه که جاهای دیگع انلاینه ولی به تو پیام نمیدهببین ...

اره کاهی شد یک هفته زنگ نمیزد منم پیگیرش نشدم و دیدم خودش اومد سمتم... ولی خیلی نامرده...سعی میکنم فراموشش کنم 

خوشگلم آدم ک قحط نیست اونم خودش ...کرده چون میدونه تو بهش نیاز داری براش هم شما تفاوتی نداری  قشنگم از این رابطه بیا بیرون برو با کسی حداقل بخاد ک باهات دو کلام صحبت کنه دو تا زنگ و  دو تا پیام دو تا دیدار ...این ک هیچ وقت نیست کدوم بودن؟!ک از نبودنش میترسی حالت بد بشه؟!اون الانم نیست ...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏