چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه. اینهمه ادم هم که نماز نمیخونن مثل من نیستن و مشکلات منو ندارن.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
چون همین احساسی که به زبون آوردی همیشه یه گوشه ی ذهنت جا خوش کرده وگرنه هیچوقت به زبونت نمیومد
خب زندگیم همینه دیگه.
نمیدونم به خدا چی بگم اصلا یاری ام نمیکنه یه کارگروه میکنم گند میزنم مثلا رانندگی اصلا نمیتونم باترس ام کنار بیام همه مسخره ام میکنن گواهینامه دارم ولی میترسم از ماشین یامثلا یه کسب و کار میخوام بزنم اینقدر مانع سرراهم میاد از همه چی بیزار میشم