2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه اعصابم خرد میشه باهاش میرم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 107 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوریه......یعنی از سر تا \ای یارورو رصد میکنه ..یا یه لحظه نگا میکنه و تموم

رصد میکنع ول کنم نیست وقتی هم نگاه میکنه  دست به ریشو سبیلاش میکشه حالم بهم میخوره

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
رصد میکنع ول کنم نیست وقتی هم نگاه میکنه دست به ریشو سبیلاش میکشه حالم بهم میخوره

واییییی ...چجوری میتونی کنارش .....به نظرم یسری کامل گند بزن به هیکلش یه چندتا فحش درست و حسابی بهش بده کوچیکش کن قشنگگگگ

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
رصد میکنع ول کنم نیست وقتی هم نگاه میکنه دست به ریشو سبیلاش میکشه حالم بهم میخوره

ببرش \یش مشاور یا با مشاوره حرف بزن البته مرد باسه بهتره با این توصیفاتت 

اره یه چند روز هعی بگو این خبه اون خوبه هعی نگاه کن یا تعریف کن غیرتی شد یا گفت چرا بگو این به اون د ...

انقدر نگاه کردم اونم حساس شده تا میبینه به یه آقا نگا میکنم سریع حواسمو پرت میکنه ...تو گوشیم  اگه فیلم خاننده مرد و اینا ببینه اصلا حالش عوض میشه خیلی حسودی میکنه ...ولی خودشم دست از کاراش برنمیداره ...منم دیگه از این بازیه کثیف خسته شدم...بگید چیکار کنم دلم یه زندگی با آرامش میخواد

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
بعضی مردها عادت می‌کنن و ترک این عادت براشون مشکله.به این راحتی نیستاما به مرور زمان احتمالا درست می ...

فک نکنم درست بشه

انقدر نگاه کردم اونم حساس شده تا میبینه به یه آقا نگا میکنم سریع حواسمو پرت میکنه ...تو گوشیم اگه ف ...

به نظرم تحقیرش کن...مثلا...حرف بنداز درمورد فلان کس بگو اره فلانی دیدم خیانت کرده شوهرش و فلان اونم مثلا گفت ا چجوری میتونن یا چه مرد کثیفی یا فلان...تو بگو بابا تو دیگه ببند خودت تا چش زنا و دخترای مردمو درمیاری کثیف تر از کار تو هست اخه مگه....همشششش تحقیرش کن

واییییی ...چجوری میتونی کنارش .....به نظرم یسری کامل گند بزن به هیکلش یه چندتا فحش درست و حسابی بهش ...

هی خواهر مگه زیر بار میرن اینا بگی هم بهت تهمت بدبینی بددلی حسودی میزنن دیگه بریدم بیا خونمو ببین اصلا دلم نمیخواد جمعو جورش کنم انقدر حالم افضاحه که نگو دلم میخواد بمیرم

به نظرم تحقیرش کن...مثلا...حرف بنداز درمورد فلان کس بگو اره فلانی دیدم خیانت کرده شوهرش و فلان اونم ...

حوصله دعوا ندارم دعوا میشه زیر بارم نمیره....البته چند بارم اینکارو کردم باهاش انگار کنجکاوتر  میشه اصلا تا ثیر نداره 

فک نکنم درست بشه

بهتره بکوبیش مدام ......خیلیم ریلکس بگو ...مثلا بخند بگو ا کثیف تر از کارتو هست مگه   اها نمیدونستم

یا حواستو \رت میکنه بگو چکارداری من از این خواننده یا بازیگره یا مرده خوشم میاد هیکلش ..وای وای اخلاقش شعور داره مثل بعضیا نیست

هی خواهر مگه زیر بار میرن اینا بگی هم بهت تهمت بدبینی بددلی حسودی میزنن دیگه بریدم بیا خونمو ببین اص ...

بیا مشکل همینه.....به خودت برس به خونت غذا .....شاید کمبودی داره تو نمیدونی ..