2777
2789
عنوان

نوزادم خیلی بالامیاره مامانای باتجربه کمک کنین👶

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 62 پست
بیلاک کامفورت هم یکبار تست کن.پایان چهارماهگی شروع کن برای فرنیو اینکه به رو رنده کن..ابشو با دست بگ ...

ممنون ازراهنماییت حتما امتحان میکنم ببلاک بهترگیرمیاداینجا حالا ببینم کامفورت دارن یانه

بچه ای که رفلاکس داره دکتر باید بگه از ۴ ماهگی غذا بدید یا نه خواهشا سر خود زودتر ندید و اینکه شروعش ...

حتما بادکترش مشورت میکنم قبلش عزیزم چندروزدیگه چکاپ داره میخوام ببرمش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون ازراهنماییت حتما امتحان میکنم ببلاک بهترگیرمیاداینجا حالا ببینم کامفورت دارن یانه

ببلاک ازین جهت گفتم ک اگر درصدی رفلاکسش

منبع الرژیک هم داشته باشه

بیلاک بر پایه سویا هست و شیر چرب و سنگینی هست

امکانش هست ک بالا نیاره.❤️

💕

ما کرمانیم تونستیم پیدا کنیم بگرد پیدا میشه اگه هم پیدا نشد شمارتو بده بگو ک اوردن یا نگه دارن براتو ...

اینجا شهرما هم مرز افغانستان هستیم متاسفانه شنیدیم داروخانه هاواسه سودبیشتر میفرستن افغانستان

علایم سرماخوردگی روکامل نداره بینیش گرفته است وتنفسش صداداره که من فک میکنم ازرفلاکسشه، یعنی میتونه ...

نوزاد خواهرم مثل شما بود علائمش دکتر گفت سرما خورده گلوش اذیته برا همون بالا میاره

نوزاد خواهرم مثل شما بود علائمش دکتر گفت سرما خورده گلوش اذیته برا همون بالا میاره

اینم هست چراتوجه نکردم من آخه وقتی بالامیاره غلیظ هست یکم اخساس میکنم 

اینجا شهرما هم مرز افغانستان هستیم متاسفانه شنیدیم داروخانه هاواسه سودبیشتر میفرستن افغانستان

کدوم شهری مام نزدیک افغانستانیم متاسفانه 😐

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴