2777
2789

۱۰۰ سوت طلای ۲۴ عیار میشه.خوبه پسنداز خوبیه اتفاقا بخصوص اگه هرماه باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من الان ۳۰۰ گذاشتم توی یک هفته شده ۳۵۰ تومن هرچی بیشتر بزاری بیشتر رشد می‌کنه یک تومن بزاری هفته ای ...

هرموقع نیاز داشتی میتونی برداشت کنی یازمان داره؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان ۳۰۰ گذاشتم توی یک هفته شده ۳۵۰ تومن هرچی بیشتر بزاری بیشتر رشد می‌کنه یک تومن بزاری هفته ای ...

کارمزدش زیاد نیست؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نقره از کجا میخرید؟ راهی هست نخوایم فیزیکی بخریم؟

نقره نخر عزیزم. نقره هیچ ارزشی نداره. پولاتو آتیش نزن.شما دو تومن بده نقره فرداش ببر ببین 300 تومن ازت میخرن یا نه؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا ؟

نه به هیچ وجه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نقره بخردرصد پیشرفت قیمتیش از طلا بیشتر شده

چه مسخره بازی درست کردن واسه مردم نقره بخر طلا بخر آفتابه بخر سه برابر سود میکنی دمپائی پلاستیکی بخر پنج برابر سود میکنی

دهه هشتاد مردم دنبال چه چیزایی بودن الان فکر و ذکرشون چی شده

دقیقا از همین میترسماما گفتم شاید نمادش مثل طلا تو بورس باشه

اگه تو بورسی عرضه ی اولیه های زیادی میزارن. هر چند روز یه بار. خیلی خوبه بخر