2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم منو کتک زد جلو مادرش بیاین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 32 پست
این حرفو زده که عروسشو اروم کنهادم بدی بود گیر میداد به اینکه عروسش به چه حقی بهش گفته هرزهشمام پس س ...

بابای من بیماره قلبیه ممکنه هر لحظه نباشه دیگه دلیلی نداره حرف خانوادمو وسط بکشه من شروع کننده نبودم هر چقدر میخواد به خودم حرف بزنه ولی پدرو مادرم چ گناهی کزدن این وسط ک فوحش بده و من نگاش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زیاد کش دادم چون با همه چی این اقا یکسال ساختم با نداریش با بی خیالیش سردیش با قرضای سر به فلک کش ...

زندگی مشترک ینی گذشت عزیزم

هرکی بخواد بحثارو زیادی کش بده قطعا تهش دعواست شما نباشی من باشم هرکی کلید کنه اخرش دعواعه

و معمولا اول زندگی به خاطر عروسی گرفتن و...همیشه دست همه تنگه مگر با کسی ازدواج کنی که استقلال مالی داره که اونم اول بایو ادم تصمیم بگیره

حق داریاااا ولی خب به نظرم خیلی مورو از ماست نکش تو زندگی مشترک

اینهمه با شوهرم دعوا کردم یبار اسم پدر مادر همو نبردیم چقد جفتتون بچه اینپدر مادر چکار کردن هی باید ...

خودش اسم میاره من هیچوقت توهین نکردم نا به امروز ک دیگه از توهیناش الکیش خسته شدم وفتی بهش پول میدن گردنو کج میکنه ولی موقع دعوا اونارو میشوره میذاره کنار

چیکار کنم راهنماییم کن

به زندگیت ادامه بده

اگه شوهرت حرف میفهمه بشینید باهم صحبت کنید

اینکه فعلا توقف موقتی داشته باشید در بچه دار شدن

و موقع دعوا بحث خانواده هارو پیش نکشید 

بگو اول باید ببینیم با خودمون چند چندیم بعد به بچه فکر کنیم توام هروقت افکارتو درست کردی میشینیم تصمیم میگیریم تا زمانیم که اصلاح نشد شوهرت  باهاش سرسنگین باش 

این حرفو زده که عروسشو اروم کنهادم بدی بود گیر میداد به اینکه عروسش به چه حقی بهش گفته هرزهشمام پس س ...

اوکی
ولی من چیکار به خوب و بد بودن مادره دارم ...میگم حرص نخوره واقعن به قول مادره دیوونست
دوم جواب داده خوب کرده جواب داده .... باز پیام میخونم نمیبینم گفته باشم اسی مظلومه

بابای من بیماره قلبیه ممکنه هر لحظه نباشه دیگه دلیلی نداره حرف خانوادمو وسط بکشه من شروع کننده نبودم ...

میفهمم حق داری عزیزم.کاملا حق داری

ولی مقابل به مثل اشتباهه مگر ادم بخواد طلاق بگیره تموم کنه

خودش اسم میاره من هیچوقت توهین نکردم نا به امروز ک دیگه از توهیناش الکیش خسته شدم وفتی بهش پول میدن ...

عزیزم نذار به خانوادت توهین کنه

بچت میبینه هنه اینارو روش تاثیر میذاره 

امروز برقم،،کاملا رفته:(

به زندگیت ادامه بدهاگه شوهرت حرف میفهمه بشینید باهم صحبت کنیداینکه فعلا توقف موقتی داشته باشید در بچ ...

ممنون.انقد ک همیشه من پا پیش گذاشتم برای اشتی منتظره من الان برم منت کشی ولی یاد پدر مادر بد شانسم میوفتم حالم ازش بام میخوره دلمو خیلی شکونده

ببین عزیزم برا ساختن ونگهداری داشتن یه زندگی باید فداکاری کنی ،این وسط ممکنه نادیده گرفته بشی ، اول ...

دلمو سیاه کرده تا گفتم یک از دو بیشتر ضعفمو ک خانوادم بوده به روم اورده تو چیکار داری پدر من معتاد مریض چکادش داری مگه از مال تو خورده

اوکی ولی من چیکار به خوب و بد بودن مادره دارم ...میگم حرص نخوره واقعن به قول مادره دیوونست دوم جواب ...

وقتی اسم عزیزتو میارن وقتی خودشون سر تا پاشون عیبه نمیتونی ساکت بمونی اونم بی گناه تو. داری خرج بچه ای ک هنوز نیومده میکنی چکار به خانوادم داری

ممنون.انقد ک همیشه من پا پیش گذاشتم برای اشتی منتظره من الان برم منت کشی ولی یاد پدر مادر بد شانسم م ...

منت کشی نکن

داروهارو مصرف نکن بزار جلوی چشمش بمونه ببینه استفاده نمیکنی

هروقت اومد برای اشتی باهاش حرف بزن بگو حق نداره خانوادتو بیاره وسط بگو تو این فضا بچه بزرگ کنیم که چی بشه؟حرفاتو با ارامش بزن.بگو من مشکل پزشکی ندارم میای راجبه هزینه ی داروها منت میزاری مشکل داشتم و مجبور بودب چند صد میلیون هزینه کنی چیا قرار یود بشنوم مگه زنو شوهر همدیگرو تحقیر میکنن و....حرفاتو بزن

حالیش نمیشه چیکارش کنم

بگو فش بدی توهین کنی به خانوادم منم میگم دیگه هیچ حرمتی نمیمونه 

اصن بگو مشکلمونو هیشکی نباید بفهمه اروم با حرف زدنش حلش کنین 

اون عصبیه حتما مشول دیگه داره تو اروم باهاش حرف ززن

امروز برقم،،کاملا رفته:(

وقتی اسم عزیزتو میارن وقتی خودشون سر تا پاشون عیبه نمیتونی ساکت بمونی اونم بی گناه تو. داری خرج بچه ...

درسته ارامش خودت رو حفظ کن ... مقصر بوده تو هم خوب یا بد جوابش رو دادی ازمن میشنوری نزار ادامه پیدا کنه .....زندگی رو به کامت تلخ کنی حیفه
 اون مردی رو هم ادم کن