2777
2789
عنوان

برای درس موندمک چیو انتخاب کنم

32 بازدید | 4 پست

من‌کارای دولتی واینا نمیخام

میخام اینده م دست خودم باشه

کلا میخام کارای ازاد رو انجام بدم

درسم واسه مدرک میگم

رشتم تجربی بود

دیگ تجربی نمیخونم

گفتن هنر بخونم

۳تا فعلن از کتاباش گرفنم

از بس این مدت ذهنم درگیر بود نخوندم اصلا

۲شهر میتونم برم درس بخونم

ک اون ۲شهز دانشکده هنر ندارن😔

آزادم ک هزینه زیادییییی داره

پیام نور هم هست حالا

ب نظرتون چیکار کنم

وای این کنکور هنر فقط ۳۵ تا منبع باید خونددد

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟

اره. میتونی بری بپرسی خودت. رشته هایی که گار عملی دارن یا مثلا مهندسی ها از روان شناسی و حقوق . آموزش ابتدایی گرون تره. در کل برو دانشگاه شهرتون بپرس همه‌چیزو

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .