2777
2789
عنوان

بچه ها بچم تب کرده

46 بازدید | 8 پست

من بچم تب کرده تبش رو سی و نه و هفت دهمه دارم از استرس میمیرم بهش استامینوفن هم دادم کوریزان ولی تبش پایین نمیاد توروخدا بگید چی کار کنم ببرمش دکتر؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شیر خواره مدام شیر بده اگه نه یکیسسسسر مایعات اگه نمیخوره ببر دکتر 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
اگه شیر خواره مدام شیر بده اگه نه یکیسسسسر مایعات اگه نمیخوره ببر دکتر

سه سالشه هرچی بهش میدم رو گلاب به روتون استفراغ میکنه شربت هم بهش دادم باز استفراغ کرد نمی دونم دیگه الان دارم آماده میکنم ببرم بیمارستان

سه سالشه هرچی بهش میدم رو گلاب به روتون استفراغ میکنه شربت هم بهش دادم باز استفراغ کرد نمی دونم دیگه ...

اره حتما ببر 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤