2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هودی شلوار اسپرت پافر اینم بخاطر باشگاهم که میخاستم برم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

برا تولدم حدود ۵ میلیون خرج کروم

یک میلیون بوت زرشکی

۸۷۰ مام زغالی 

۲۴۵۰ بارونی با قد متوسط زارا

شال هم ۴۰۰

یقه اسکی هم زرسکی ۴۰۰

کیک وگل وکافه ام ۱میلیون

ناخنامم ۴۰۰ زرشکی زدم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
قیمتشم میگی

پافر 1650

هودی 1350

شلوار 800

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
برا تولدم حدود ۵ میلیون خرج کرومیک میلیون بوت زرشکی۸۷۰ مام زغالی ۲۴۵۰ بارونی با قد متوسط زاراشال هم ...

اینکه از 6 تومن هم زد بالاتر😄اشتباه حساب کردی