2777
2789
احترام دو طرفه اس،ولی خانوما ذاتا به توجه بیشتری نیاز دارن

کی گفته 

همه به توجه نیاز دارن 

خودخواه نباشیم بهتره 

شرایط درک کنین

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی گفته همه به توجه نیاز دارن خودخواه نباشیم بهتره شرایط درک کنین

مثلا یه خانم ناخن کاشت می‌کنه موهاشو خوشگل می‌کنه و خیلی به جزئیات خودش توجه می‌کنه تا نظر همسرشو جلب کنه در مقابل چی میخواد یه تعریف ساده،بارداری ،هر ماه بالا پایین شدن هورمون ها و.... همه اینا دلیل بر اینه که زن به توجه بیشتری نیاز داره،چیز زیادی نیست واقعا شما با خودت دعوا داری انگار 

خوشگلا بیایید تایپیک قبلم دلیل حرف شوهرمو بگید

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
مثلا یه خانم ناخن کاشت می‌کنه موهاشو خوشگل می‌کنه و خیلی به جزئیات خودش توجه می‌کنه تا نظر همسرشو جل ...

همسرش وقتی از سرکار میاد خسته اس 

واقعا آقایون توجه به جزییات ندارن 

اگر بهشون خسته نباشی بگی بغلش کنی اونوقت توجه میبینی 

نیاز به کاشت ناخن و... نیست 

نظر همسر و فقط ظاهر جلب نمیکنه 

تفکرات شما با من متفاوته 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

همسرش وقتی از سرکار میاد خسته اس واقعا آقایون توجه به جزییات ندارن اگر بهشون خسته نباشی بگی بغلش کنی ...

خانم شما چرا به جای بقیه نظر میدی صرفا سوال بود،و اکثرا هم از حمایت و توجه شوهرشون راضی بودن همچنین من که شوهرم به جزئیات و روحیاتم توجه کافی داره و مثل دو تا دوست همیشه هوای همو داریم و لذت می‌بریم از این کار 

شما هم امثال اون خانم جلسه ای ها هستی که فکر میکنی مردم اسکولن اصلا از روابط زن و شوهری سر در نمیارن می‌شینی تز میدی برا خودت از سرکار اومد خستس بغل کن 🥴نه فقط تو بلدی ما نمیدونیم خستس!!!ما نمی دونیم بغلش کنیم بوسش کنیم فقط شما بلدی ....

اینقدر🤏😂

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

خانم شما چرا به جای بقیه نظر میدی صرفا سوال بود،و اکثرا هم از حمایت و توجه شوهرشون راضی بودن همچنین ...

شما از پشت گوشی دیدین من خانم جلسه ایم؟ 

شما اخلاق و ادبیات جالبی ندارین 

خدا رو شکر که خوبین با هم ولی امیدوارم دوام داشته باشه 

از نظر من که تاپیک شما صرفا سوال نبود 

خود دانید 

حالا نظرتون عوض شده 

خوشبخت تر بشین 

ولی با این زبون شما و نیش زبونتون بعید میدونم 

اینا هم صرفا بخاطر درون انسانه دیگه 

نمود بیرونی پیدا میکنه 

شما از پشت گوشی دیدین من خانم جلسه ایم؟ شما اخلاق و ادبیات جالبی ندارین خدا رو شکر که خوبین با هم ول ...

از نظر شما؟

من سوال پرسیدم بعد خودم نمی دونم منظورم چیه حتما شما تو مغز منی ...زبون تند و تیز مختص شماست من کی باشم اختیار دارید 😀آینده نگری و نظراتت رو برای خودت نگه دار 

از نظر شما؟من سوال پرسیدم بعد خودم نمی دونم منظورم چیه حتما شما تو مغز منی ...زبون تند و تیز مختص شم ...

خدا رو شکر همسرم از گل مریم و خانم گل و جیگر جان کمتر بهم نمیگن 

اینم جواب سوالتون 

یادم باشه من بعد با هر کسی همکلام نشم و وقت برای هر تاپیک بی ارزشی نذارم که این مدل با من برخورد بشه 

من وقت ندارم بگم و بشنوم ینی ارزش نداره برام 

خوشبخت باشین و آرامش داشته باشین