2777
2789

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20241222-181444_instagram_ob3h.jpg

.

برای ترکیب لباس سبز ساتن بلند و موهای کوتاه فر، به همراه چشم‌های قهوه‌ای، می‌توانید یک میکاپ خاص و متناسب با این استایل انتخاب کنید که هم جذاب و هم شیک به نظر برسد. در ادامه، گام به گام پیشنهادهایی برای میکاپ مناسب جشن عقد آورده شده است:

1. پوست (Base Makeup):

پوشش طبیعی و درخشان: از کرم‌پودر با پوشش سبک یا متوسط و با نمای نهایی دیویی (براق طبیعی) استفاده کنید تا چهره‌تان با پارچه ساتن براق هماهنگ شود.

کانتورینگ ملایم: کانتورینگ نرم و طبیعی برای برجسته کردن گونه‌ها و خط فک.

رژگونه: رنگ‌های هلویی، گلبهی یا برنز ملایم که پوست را گرم‌تر نشان دهد

2. چشم‌ها (Eye Makeup):

رنگ سبز لباس شما می‌تواند به چشمان قهوه‌ای جلوه‌ای خیره‌کننده ببخشد.

سایه‌ها:

رنگ‌های متناسب:

سایه‌هایی در تناژ طلایی، برنز، قهوه‌ای شکلاتی یا سبز زیتونی براق می‌توانند با چشم قهوه‌ای و لباس سبز هماهنگ شوند.

بافت براق: یک سایه براق طلایی یا سبز زیتونی را در مرکز پلک بزنید تا چشمان شما درخشش بیشتری پیدا کند.

خط چشم و مژه

خط چشم گرافیکی: یک خط چشم مشکی باریک یا مدل گربه‌ای (Cat Eye) انتخابی عالی است.

ریمل: از ریمل حجم‌دهنده و بلندکننده استفاده کنید.

مژه مصنوعی ملایم: اگر دوست دارید چشمان‌تان جذاب‌تر دیده شوند، می‌توانید مژه‌های مصنوعی نازک و طبیعی بزنید.

ابروها

ابروها را طبیعی و مرتب نگه دارید. با ژل ابرو، آن‌ها را کمی لیفت دهید.

3. لب‌ها (Lip Makeup):

رنگ لب باید با آرایش چشمان شما تعادل ایجاد کند:

اگر چشمان‌تان را با سایه‌های تیره‌تر و خط چشم گرافیکی برجسته کرده‌اید، از رژلب نود (طبیعی) با تناژ هلویی یا صورتی کمرنگ استفاده کنید.

اگر آرایش چشم‌تان ساده است، از رژلب‌هایی با رنگ‌های قرمز گیلاسی، مرجانی یا سرخابی برای ایجاد یک نقطه تمرکز جسورانه استفاده کنید.

4. هایلایتر:

روی نقاط برجسته صورت (استخوان گونه، نوک بینی، و زیر ابرو) از هایلایتر با نمای نهایی طلایی یا صدفی استفاده کنید تا پوست درخشان‌تر شود

5. مدل مو:

موهای کوتاه فر خود را به حالتی طبیعی و حجیم نگه دارید یا با استفاده از یک اکسسوری ظریف مانند گیره‌های نگین‌دار یا تل ساده طلایی، جلوه بیشتری به موها بدهید.

6. نکات تکمیلی:

اگر قصد دارید از زیورآلات استفاده کنید، رنگ طلایی یا رزگلد بهترین هماهنگی را با لباس سبز دارد.

آرایش ناخن: لاک طلایی، نود یا سبز ملایم برای مانیکور پیشنهاد می‌شود.

این ترکیب میکاپ با لباس شما، استایلی کلاسیک، شیک و مناسب جشن عقد ایجاد می‌کند. اگر سوالی درباره جزئیات دارید، بگویید!

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

لباست بینهایت زیباس

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره