2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب نمیشهمیکاپ ارتیستم

ی چزز بگم مسخره نکن ..من دماغم رو عمل کردم اما انکار نوک نداره ینی صافه دوس دارم یکم نوک بینیم دراز تر فاریک تر دیده بشه بنظرم چجور دماغمو کانتور کنم

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

من از سایه قهوه ای که خشک باشه ینی اکلیلی نباشه به عنوان کانتور استفاده میکنم پایین تر از رژ گونه میزنم

واسه کانسیلر هم یه ترفند بگم واسه زیر چشمت که کمی سیاهی داره رژ مایع صورتی کمرنگ میزنی قشنگ فید میکنی زیر چشمت ، بعدش روش کرم پودر میزنی دیگه به کانسیلر نیازی نداری من خودم اینجوری میکنم اینو یکی از بلاگر های ارایشی یاد میداد 

عاشق امام زمانم❤
من صورتم لاغره کانتورکنم خیلی زشت میشم نمیکنم اصلااااگر زیرچشمت سیاه وگودنیس کانسلزنمیخواد

کانتور صورت لاغر با صورت تپل فرق داره ، اشتباه کانتور میکنی بخاطر همین فک میکنی زشت شدی

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
ی چزز بگم مسخره نکن ..من دماغم رو عمل کردم اما انکار نوک نداره ینی صافه دوس دارم یکم نوک بینیم دراز ...

چرا مسخره عزیزم

اون قسمتی که دوس داری دراز شه رو خیلی کم کانسیلر بزن و روش هایلایتر

چرا مسخره عزیزماون قسمتی که دوس داری دراز شه رو خیلی کم کانسیلر بزن و روش هایلایتر

آجی من از اون کانسلیر دو طرفه ها دارم ‌.قسمت تیره ترش رو بزنم!

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)