2777
2789

من تو روبیکا دیدم ک یه کانال بود اسمش نوشته بودآکادمی مهرجو/کار در خانه/کار اینترنتی.بعد محتوای کار هم این بود که بهتون یه ویس نمیدونم چند خطی میدیم شما گوش میکنین و تایپش میکنین.که بابت هر فلان خط هم دویست هزار بهتون تعلق میگیره یعنی اگه طرف روزی بیست تا تایپ کنه روزی چهار میلیون میشه.بعد تصحیح کلمات هم بود ک بابت هر صفحه که غلط هاشو بگیره صد تومن میشه.بقیشم ادمینیو این چیزا بود که حقوقش در ماه ۲۸ میلیون ب بالا بود فک کنم.یا ادمین پشتیبان یا دست نویسی با خط معمولی.بعد نمیدونم واقعا صحت داره کارشون.یا ن یجور کلاه برداریه؟خودشون نوشته بودن ک کارمون کاملا قانونیه و مجوز از سایت اینماد دارن.ول سرچ زدم تو نت مجوز اکادمی مهرجو سایت اینماد چیزی بالا نیاورد.ایا یه تاپیست مجازی بابت هر صفحه ای ک تایپ میکنه چقدر میگیره؟اصن مطئن نیستم ب کاناله.مگه میشه انقدر کشکی کشکی؟روزی چهار تومن؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه سایت هست فیلم آپلود میکنید مثل یوتیوب این ایرانی هست هر شب درآمد میتونی ببینی تو پروفایلت،

ببخشید نفهمیدم میتونید واضح تر توضیح بدید.من کلا اتفاقی ب این کاناله بر خوردم و نمیدونم چرا فک میکنم کلاهبرداریه چنلش.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید نفهمیدم میتونید واضح تر توضیح بدید.من کلا اتفاقی ب این کاناله بر خوردم و نمیدونم چرا فک میکنم ...

این جور کانال ها و کارها کلاهبرداری هست، من خودم ۲۲۰ تا الان درابردم از این سایت وقت نذاشتم وگرنه الان درآمد بیشتری داشتم،

ببخشید نفهمیدم میتونید واضح تر توضیح بدید.من کلا اتفاقی ب این کاناله بر خوردم و نمیدونم چرا فک میکنم ...

اگر میخواهید پول دربیارید واقعا این سایت میشه درآمد داشت

اسم سایت هم فیلو هست امتحان کنید ضرر نداره.

شما در ماه چقدر درامد دارید؟

شما در ماه چقدر درامد دارید؟

من وقط نذاشتم واقعا، یک سال پیش ثبت نام کردم ۳۷۰ تا هم ویدیو آپلود کردم، درآمد بستگی به بازدید ویدیو داره، هر چی ویدیوهای بیشتری بزارید درآمد بیشتر داری، حداقل باید چند هزار تا ویدیو داشته باشی، اینم به شما گفتم واقعا سخته انجام دادنش ولی تضمینی درآمد خواهی داشت، 

خیلی کم حتی هزار تومن هم نمیشه روزی، ولی خوب میگم من اصلا وقت نذاشتم روزی یه ویدیو آپلود نکردم واسه همین درآمدم کمه، فقط باید ویدیو خوب آپلود کنی و ویدئو های زیاد، من که ادامه میدم چون میدونم این سایت عالی هست، یه روزی راحت ماهی حداقل ۵ تومن ۱۰ تومن درمیارم، پرداختش ۱۰۰ درصد هست ۵ سال هم سابقه داره اعتبارش مثل آپارات هست، شما هم اگر خواستید شروع کنید.