2777
2789

من نخوندم میشه راجبش کمی توضیح بدی؟ 

من کتاب از هرمان هسه هم خوندم ولی جایی ندیدم کسی بشناستش

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من نخوندم میشه راجبش کمی توضیح بدی؟ من کتاب از هرمان هسه هم خوندم ولی جایی ندیدم کسی بشناستش

فیلسوف،اقتصاد دان و تاریخ نگار اسکاتلندی هست

به خاطر اختلاف نظری که با بقیه فلاسفه در حوزه های شک‌گرایی، طبیعت گرایی و تجربه گرایی داشت معروفه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلسوف،اقتصاد دان و تاریخ نگار اسکاتلندی هستبه خاطر اختلاف نظری که با بقیه فلاسفه در حوزه های شک‌گرا ...

خب چه کتابایی داره؟ و اینکه چرا میخوایی کتاباشو بخونی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب چه کتابایی داره؟ و اینکه چرا میخوایی کتاباشو بخونی؟

زیادن عزیزم سرچ کنید و آثارش رو ببینید

به عنوان یک مبتدی و دوستدار فلسفه و برای آغاز فلسفه میخوام آثار هیوم و لاک رو بخونم چون ساده و روان هستن
بهتره برای شروع روی معرفت شناسی کار کنیم 

زیادن عزیزم سرچ کنید و آثارش رو ببینیدبه عنوان یک مبتدی و دوستدار فلسفه و برای آغاز فلسفه میخوام آثا ...

خیلی ممنون عزیزم 

برای کمک گرفتن هم سایتی که سرچ کنی پایین نظرات هست میتونی ازشون کمک بگیری

فلسفه میخونین سخت نیس درکش؟ 

آدم مغزش هنگ میکنه پیچیده هس کلا مبحث هاش 

ما تو دوران مدرسه به زور یاد می گرفتیم 😑😂 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

فلسفه میخونین سخت نیس درکش؟ آدم مغزش هنگ میکنه پیچیده هس کلا مبحث هاش ما تو دوران مدرسه به زور یاد م ...

به صورت خودآموز بخونیم چرا سخت که هست به خاطر همینم گفتم اول از هیوم شروع کنم که آثارش ساده و روان تر هست و بهتر میشه درکش کرد😅😂 من عاشق فلسفه ام

دیگه تصمیم گرفتم خیلی جدی مطالعه رو شروع کنم 

مطالعه پراکنده اصلا هیچ فایده ای نداره و چیزی هم متوجه نمیشی

بعضیا گفتن با تاریخ فلسفه شروع کن بعضیا هم گفتن با فلسفه تحلیلی...

خواهش میکنم❤❤کدوم سایت؟😅

راجب کتاباش سرچ کن توی سایتا پایین کامنت میزارن میتونی.

به صورت خودآموز بخونیم چرا سخت که هست به خاطر همینم گفتم اول از هیوم شروع کنم که آثارش ساده و روان ت ...

جالبه تا حالا ندیدم کسی به فلسفه علاقه داشته باشه همه فراری ان ازش منم نسبت به عقاید فیلسوفا و دیدگاه شون به دنیا کنجکاوم یکم  ولی چون فلسفه غولیه برای خودش ماشالله خوندنش مشکله و منم حال و حوصله ندارم 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

جالبه تا حالا ندیدم کسی به فلسفه علاقه داشته باشه همه فراری ان ازش منم نسبت به عقاید فیلسوفا و دیدگا ...

😅اره منم ندیدم کسی به فلسفه علاقه داشته باشه 

متقاضیان رشته فلسفه غرب یا همون فلسفه محض هم خیلی کم هستن واقعا و رشته پرطرفداری نیست 

😂😅شاید در نگاه اول سخت به نظر برسه اما اگه یه کم بخونی بهش علاقمند میشی و بیشتر میری دنبالش...

فلسفه خیلی سخت و در عین حال خیلی هم شیرینه🥲