2777
2789
عنوان

عاشق شدن پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست
بستگی به شخصیت اون پسر و دختر داره...حقیقتا توی 50 درصد مواقع احتمال ناراحتی از اون دختر هست و دیگه ...

پسره بی نهایت عاشق دختره بوده ولی دختره از اولم نمیخواستش... کل شهر اینو فهمیدن
پسره با اینکه میدونسته دختره دوسش نداره بازم اسرار به ازدواج داشت
 ولی بعد به گوشش میرسه دختر خیانت کرده
پسره بعد 3سال وارد رابطه میشه با یکی دیگه
و بعد 6سال دوباره اون دختر رو میبینه
هنوزم ممکنه بهش حس داشته باشه؟
الانم با یکی دیگه تو رابطه س پسره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسره بی نهایت عاشق دختره بوده ولی دختره از اولم نمیخواستش... کل شهر اینو فهمیدنپسره با اینکه میدونست ...

خیر احتمالش خیلی کمه...

چون ما پسرا بعد از جدایی خیلی با خودمون دودوتا چهارتا میکنیم...

وقتی دختره ثابت کرده نمیخواستش شرایط تغییر میکنه و بعد شکستی که پسره میخوره احتمالش دیگه خیلی کمه حسی داشته باشه مخصوصا اینکه وارد رابطه جدیدیم شده که ثابت میکنه تونسته از طرف دل بکنه...

بازم نمیشه همه چیزو قطعی گفت ولی احتمالش خیلی کمه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خیر احتمالش خیلی کمه...چون ما پسرا بعد از جدایی خیلی با خودمون دودوتا چهارتا میکنیم...وقتی دختره ثاب ...

اما من از کارم پشیمونم
بعد این همه سال عاشقش شدم (قدرشو دونستم)
همه میگن کارماست :)
جامون عوض شده
الان من دوسش دارم ولی اون نه!
بنظرت بهش پیام بدم واکنشش چیه؟ اون فکر نمیکنه دوسش داشته باشم.

اما من از کارم پشیمونم بعد این همه سال عاشقش شدم (قدرشو دونستم)همه میگن کارماست :)جامون عوض شدهالان ...

متاسفانه بعضی وقتا کار شما دخترها برعکسه!!!

دقیقا اتفاقی که برای دوست دختر سابقم افتاد منی که اینقدر دوسش داشتم رو ول کرد بعد رفت طرف پسر بده بعد زمانی که اون پسر ثابت شد بهش بده و داغونش کرد پشیمون شد ولی دیگه من حسی بهش نداشتم!!!

نمیدونم بعید میدونم پسره برگرده اینکه سعی کنید فراموشش کنید بهتره چون اون هم احمق نیست میدونه احتمالا کات کردید برگشتید و حس خوبی نمیگیره

ینی الان دیگه دوسش نداری؟

بخاطر احساسات پاک و دل خوش و خاطرات که ازش دارم احساساتی بهش دارم ولی به هیچ عنوان به فکر برگشتش نیستم و دوست ندارم برگرده...

چون بهم ثابت کرد که از لحاظ عقلی بالغ نیست و دنیاش با من فرق داره