arghavanrezaei مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 42 عنوان یه حاجتی دارم 125 بازدید | 22 پست دوستان یه حاجتی دارم میشه بهم بگین نذر چی کنم؟ 1403/10/15 | 14:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 13255 درچه مورده؟ ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
safforever عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1424 یه تعداد مشخص لقمه نو پنیر خرما یا سبزی به نیت حصرت عباس (ع)انشاالله حاجت روا بشی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 9675 ماه رجبه تو هرجوری بگی اوکیه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 7415 اگ میخای ۷ روزه ب حاجتت برسی بهم درخواست بده میشه منم درخواست بدم
14000pp عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 805 یه تعداد مشخص لقمه نو پنیر خرما یا سبزی به نیت حصرت عباس (ع)انشاالله حاجت روا بشی الله شکرت ببخش🕋📿
هدیه۹۷ عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 4916 اگ میخای ۷ روزه ب حاجتت برسی بهم درخواست بده بگو همینجا ک همه از پیامت بهره مند بشن آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
زندگیمهf عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 116 میشه منم درخواست بدم اگ واقعا ب خدا اعتقاد داری مثبت فک میکنی امید داری بده درغیر اینصورت ن