2777
2789

سلام اومدم خونه بابام قهر شوهرم‌همیشه بهم میگفت برو بگو‌بیان دنبالت فکرمیکردم مال قبل بچه دارشدنه ولی الان پسرم ۱۶ماهشه دوروز پیش بحثمون شد جلو بچم منو‌زد بعدم گفت برو‌بیفت خونه بابات نبینمت منم اومدم ب برادرش زنگ‌زدم‌ک‌تکلیفمو‌روشن‌کنید‌من‌نمیتونم‌زندگی‌کنم‌حالا پسرم. چطوری سرگرم‌کنم‌خودش‌اتاق داشت وسایلاش نیس. گناه داره بنظرتون چیکار کنم ک اینجا بهش خوش بگذره 

نظرسنجی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت میاد دنبالتون

عادت میکنه پسرت ب شرایط فقط جلوش گریه نمن‌اصلا عصبی نباش براش 

بده بابات یا مامانت گاهی ببرنش بیرون خوش‌میگذره ب بچه با پدر بزرگ اینا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم اگر قصد جدایی دارید باید با یک وکیل صحبت کنید 

که همسرتون شما را از خونه بیرون کردند 

تا این ترک منزل براتون دردسر نشه 

انشالله که همه چیز به خوبی براتون سپری بشه 

کاش مقداری اسباب بازی براش به همراه آورده بودید 

یا اگر ممکنه خریداری کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

براش کارتون بزار ببینه

و اینکه کسی که دست رو زنش بلند میکنه مرد نیست نره 

من جات بودم طلاق میگرفتم 

بچه هم که داری اگه نمیخوای بچت پسفردا بره پیشه تراپیستو تفسردگی بگیره و به زندگیش گند بخوره بهتره هرچی زودتر طلاق بگیری

بچه رو نميبردي بنظرمبچت رو از خونه بابات نيوردي كهميزاشتي بمونه بفهمه چقد سخته و أذيت ميشي

ببین عزیزم‌گفتنش خیلییییی راحته خیلییییییی 

ی مادر واقعا نمیتونه من حاضرم بمیرم تو عذاب و سختی ولی ی لحظه بچم ول نکنم تازه بچه من بزرگه

راههای دیگه ای هست برا ادبشون بچه گزینه خوبی نیست نهایت میده به پدرمادرش 

ب مادر میتونه هرچندسخت جای پدرهم به بچه محبت کنه ک‌لچه اذیت نشه ولی پدر سهم‌خودشم نمیتونه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤